Libnet.ro
UNICEF

20:00

Barna, dupa intalnirea cu Orban: Perspectiva este foarte clara, sa picam aceasta prima propunere de Guvern

Adevărul Adevărul,
Barna, dupa intalnirea cu Orban: Perspectiva este foarte clara, sa picam aceasta prima propunere de Guvern

Liderul USR, Dan Barna, afirma, dupa discutii cu premierul Ludovic Orban, ca perspectiva este foarte clara: sa picam aceasta prima propunere de Guvern care se afla acum pe masa Parlamentului, pentru a ajunge la cea de-a doua nominalizare, care la randul ei fiind respinsa, sa intram in ceea ce asteapta toata Romania, respectiv alegeri anticipate. continuă pe Adevărul

DAN BARNA, DUPA DISCUTII CU ORBAN: Perspectiva este una foarte clara

Liderul USR, Dan Barna, afirma, dupa discutii cu premierul Ludovic Orban, ca perspectiva este foarte clara: sa picam aceasta prima propunere de Guvern care se afla acum pe masa Parlamentului, pentru a ajunge la cea de-a doua nominalizare, care la randul ei fiind respinsa, sa intram in ceea ce asteapta toata Romania, respectiv alegeri anticipate.

Vlad Voiculescu, dupa intalnirea cu Nicusor Dan: Am stabilit impreuna sa ne vedem din nou

Dupa intalnirea cu Nicusor Dan, Vlad Voiculescu anunta pe Facebook ca nu renunta la ideea alegerilor primare pentru stabilirea candidatului USR-PLUS la Primaria Bucuresti.

Ce viciu are Bianca Dragusanu. Este foarte greu sa scapi de el

Bianca Dragusanu are un viciu de care nu poate in ruptul capului sa scape! Nunu este vorba despre rochii sau accesorii de lux, ci de ceva ce i-ar putea face rau. Cum isi distruge sanatatea cunoscuta vedeta? Ce viciu are Bianca Dragusanu? Cu toate ca Bianca spune ca nu fumeaza, apare din ce in ce .

Momente rare cu premierul Orban. Care este adevarata sa pasiune - VIDEO

Postura de premier nu il face pe Ludovic Orban sa renunte la adevarata sa pasiune. Orban a declarat ca nu a renuntat la cantatul la chitara. De altfel, seful PNL nu a fugit niciodata de microfon si scena.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )