Libnet.ro
UNICEF

01:05

Candidatii nu indeplinesc cerintele pentru DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Candidatii nu indeplinesc cerintele pentru DNA

ACTUALIZARE Procedura de selectie pentru postul de procuror-sef al DNA va fi reluata, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nefacand nicio propunere din cei patru candidati pentru conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. in urma desfasurarii procedurii de selectie, va aducem la cunostinta faptul ca nu se va face o propunere de numire in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie dintre candidatii participanti, procedura urmand a fi reluata, a anuntat Ministerul Justitiei. continuă pe Ziarul Bursa

Lovitura devastatoare in instanta pentru DNA, in dosarul lui Elan Schwartzenberg

Lovitura devastatoare pentru DNA in dosarul lui Elan Schwartzenberg. Judecatorul care a decis anularea mandatului de arestare pe numele omului de afaceri demonteaza, in motivarea hotararii, toate.

Asteptam la interviu candidatii pentru DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, astazi dimineata, ca cei patru candidati pentru postul de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) sunt asteptati la interviu incepand cu ora 9. 00, el afirmand, din nou, ca este posibila si varianta ca niciunul dintre procurori sa nu fie propus pentru ocuparea acestei functii, informeaza News. ro.

Lovitura de gratie pentru DNA: Lucian Onea si Mircea Negulescu, sub control judiciar

Fostul procuror-sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, a fost plasat sub control judiciar de catre procurorii de la Parchetul General. Acesta nu isi poate exercita functia in acest timp. De asemenea,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,19 seconds )