Libnet.ro
UNICEF

07:15

Carmen Daniela Dan, BIOGRAFIE. Cine este noul ministru propus al Ministerului de Interne

Antena3 Antena3,
Carmen Daniela Dan, BIOGRAFIE. Cine este noul ministru propus al Ministerului de Interne

Senatorul PSD Carmen Daniela Dan este posibila propunere pentru functia de ministru de Interne. Carmen Daniela Dan s-a nascut la 9 octombrie 1970, in Bucuresti. in anul 1989, aceasta a absovit Liceul de. continuă pe Antena3

Teodor Melescanu, BIOGRAFIE. Cine este noul ministru propus pentru Afaceri Externe

Teodor Melescanu, diplomat de cariera, fost ministru de Externe si al Apararii, fost interimar la Justitie, fost presedinte de partid si candidat la Presedintie, este propus acum ministru al Afacerilor Externe.

Ana Birchall, BIOGRAFIE. Cine este propunerea pentru vicepremier pentru implementarea Afacerilor europene

Ana Birchall, BIOGRAFIE. Social-democrata Ana Birchall, ministru delegat pentru Afaceri Europene in Guvernul Grindeanu, are 43 de ani, iar de 11 ani este membru PSD. Ana Birchall s-a nascut in 30 au.

Petre Daea, BIOGRAFIE. Cine este ministrul propus al Agriculturii

Petre Daea, BIOGRAFIE. Petre Daea este propunerea PSD pentru ocuparea portofoliului de la Ministerul Agriculturii. Petre Daea, BIOGRAFIE. Petre Daea este nascut la 2 noiembrie 1949, acesta detinand trei.

Lia Olguta Vasilescu, BIOGRAFIE. Cine este ministrul propus al Muncii

Lia Olguta Vasilescueste o politicianaromana, membra aPartidului Social Democrat, din decembrie 2007, cand a parasitPartidul Romania Mare. Lia Olguta Vasilescu a demisiona.

Cine e noul ministru al Culturii: Biografia neromantata a actorului George Ivascu

Noul cabinet condus de Viorica Dancila a venit cu o supriza la ministerul Culturii. Lucian Romascanu, un apropriat al fostului premier Mihai Tudose, a fost inlocuit cu actorul George Ivascu, sustinut de PSD.

Cine este actorul George Ivascu, propunerea PSD pentru Ministerul Culturii - Biografie

George Ivascu, propus de PSD pentru functia de ministru al Culturii, este actor, regizor, dar si manager si fondator al Teatrului Metropolis din Bucuresti, fiind un sustinator si.

Cine este Danut Andrusca, propunerea PSD pentru Ministerul Economiei - Biografie

Danut Andrusca, noul ministru al Economiei, a fost director general la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN) din Drobeta Turnu Severin, iar rezultatele obtinute l-au propulsat la conducerea Cupru Min.

Cine este Gratiela Gavrilescu, propunerea pentru ministrul Mediului

Gratiela Gavrilescu, BIOGRAFIE. Gratiela Gavrilescu, propusa ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, are 50 de ani, este la al patrulea mandat de deputat, a fost ministru al Mediului Apelor si Padurilor.

Cine este Valentin Popa, propunerea PSD pentru Ministerul Educatiei

Valentin Popa, noul ministru al Educatiei, este rector al Universitatii din Suceava. Acesta a absolvit Institutul Politehnic din Iasi si este inginer in Electronica si telecomunicatii, iar ulterior a.

Cine este Bogdan Cojocaru, propunerea PSD pentru functia de ministru la Comunicatii

Bogdan Petru Cojocaru este in acest moment seful organizatiei de Tineretului Social Democrat Iasi, dar si consilier judetea PSD. Potrivit ultimei declaratii de avere, Cojocaru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )