Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cine este Sorina Pintea, propunere PSD pentru Ministerul Sanatatii

Antena3 Antena3,
Cine este Sorina Pintea, propunere PSD pentru Ministerul Sanatatii

Sorina Pintea, noua propunere a PSD-ALDE pentru ministerul Sanatatii, a studiat la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca in perioada 1984-1988, unde a terminat facultatea de economie. Sorina Pintea a. continuă pe Antena3

Cine este Ioana Bran, propunerea PSD pentru Ministerul Tineretului si Sportului - Biografie

Ioana Bran, favorita pentru Ministerul Tineretului si Sportului, dupa demisia lui Marius Dunca, are 31 de ani si este fiica unui om de afaceri din Satu Mare. Ioana Bran, nascuta pe 31 octombrie 1986, este un.

Cine este George Ivascu, propunerea PSD pentru Ministerul Culturii: Membru al Masoneriei, directorul Teatrului Metropolis

George Ivascu are 49 de ani, este actor, director al Teatrului Metropolis din 2007 finantat de Primaria Capitalei, iar potrivit declaratiei de interese din 2017 este membru in Marea Loja Nationala Romana. Pe internet circula filmari in care Ivascu apare in timpul unor presupuse ritualuri masonice. George Ivascu a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica in anul 1993. Din 1993 a activat ca actor la Teatrul de Comedie, iar din 1996 a activat ca actor la Teatrul National I. Caragiale, Bucuresti TNB).

Cine este Danut Andrusca, propunerea PSD pentru Ministerul Economiei - Biografie

Danut Andrusca, noul ministru al Economiei, a fost director general la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN) din Drobeta Turnu Severin, iar rezultatele obtinute l-au propulsat la conducerea Cupru Min.

Cine este Valentin Popa, propunerea PSD pentru Ministerul Educatiei

Valentin Popa, noul ministru al Educatiei, este rector al Universitatii din Suceava. Acesta a absolvit Institutul Politehnic din Iasi si este inginer in Electronica si telecomunicatii, iar ulterior a.

Cine este Nicolae Burnete, propus de PSD pentru Ministerul Cercetarii: profesor universitar, presedintele senatului Universitatii Tehnice Cluj-Napoca. A facut parte din Consiliul de Etica ce a decis ca Victor Ponta nu a plagiat

Nicolae Burnete, 58 de ani, propunerea PSD pentru functia de ministru al Cercetarii in guvernul condus de Viorica Dancila, este presedintele Senatului Universitatii Tehnice Cluj-Napoca. Burnete a facut parte in 2012 din Consiliul National de Etica, for care a decis ca premierul Victor Ponta nu a plagiat.

Cine e Sorina Pintea, propunerea PSD pentru functia de ministru al Sanatatii

Sorina Pintea a fost votata de Comitetul Executiv al PSD si este propunerea pentru functia de ministru al Sanatatii. Economist de profesie, ea a fost in ultimii ani managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare.

Cine este Sorina Pintea, propusa Ministru al Sanatatii: A renuntat la functia de senator PSD pentru a continua sa conduca spitalul de urgenta din Baia Mare

Sorina Pintea, propusa pentru a prelua portofoliul Ministerului Sanatatii in guvernul Viorica Dancila, este in managerul Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare din 2013. La alegerile parlamentare din decembrie 2016 a fost aleasa senator PSD, dar a renuntat la functie in februarie 2017 pentru a putea continua sa conduca spitalul din Baia Mare.

Cine este Bogdan Cojocaru, propunerea PSD pentru functia de ministru la Comunicatii

Bogdan Petru Cojocaru este in acest moment seful organizatiei de Tineretului Social Democrat Iasi, dar si consilier judetea PSD. Potrivit ultimei declaratii de avere, Cojocaru.

Cine este Stefan-Radu Oprea, propus pentru Ministerul Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat

Stefan-Radu Oprea, propus ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, a fost prefect al judetului Prahova. In prezent este senator PSD de Prahova in legislatura 2016-2020, potrivit Agerpres .

Cine este Eugen Orlando Teodorovici, propunerea pentru Ministerul Finantelor

Eugen Orlando Teodorovici s-a nascut in 12 august 1971. El este absolvent al Academiei de Studii Economice si are un doctorat in managementul fondurilor europene. in perioada 2000 - 2004, Teodorovi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )