Libnet.ro
UNICEF

10:45

DAN BARNA, DUPA DISCUTII CU ORBAN: Perspectiva este una foarte clara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA, DUPA DISCUTII CU ORBAN: Perspectiva este una foarte clara

Liderul USR, Dan Barna, afirma, dupa discutii cu premierul Ludovic Orban, ca perspectiva este foarte clara: sa picam aceasta prima propunere de Guvern care se afla acum pe masa Parlamentului, pentru a ajunge la cea de-a doua nominalizare, care la randul ei fiind respinsa, sa intram in ceea ce asteapta toata Romania, respectiv alegeri anticipate. continuă pe Ziarul Bursa

Barna, dupa intalnirea cu Orban: Perspectiva este foarte clara, sa picam aceasta prima propunere de Guvern

Liderul USR, Dan Barna, afirma, dupa discutii cu premierul Ludovic Orban, ca perspectiva este foarte clara: sa picam aceasta prima propunere de Guvern care se afla acum pe masa Parlamentului, pentru a ajunge la cea de-a doua nominalizare, care la randul ei fiind respinsa, sa intram in ceea ce asteapta toata Romania, respectiv alegeri anticipate.

Dan Barna: Daca PSD va forta investirea Guvernului Orban II, principalul obiectiv va fi alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, marti, ca a convenit cu premierul desemnat, Ludovic Orban, ca, daca PSD va forta investirea Cabinetului si nu se va ajunge la alegeri anticipate, principalul obiectiv al guvernului Orban II sa fie alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, potrivit Agerpres.

DAN BARNA: Deciziile luate sambata spun ca vom avea fuziune dupa alegerile parlamentare

Presedintele USR Dan Barna spune ca in urma deciziilor luate sambata de partidul pe care il conduce si de reprezentantii Plus, fuziunea dintre cele doua formatiuni va avea loc dupa alegerile parlamenntare, conditia USR, fiind preluarea brandului partidului, deja confirmat in politica din Romania.

Dan Barna afirma ca USR si PLUS sustin candidatul care are cele mai mari sanse sa o trimita pe Gabriela Firea acasa

Intrebat pe cine prefera dintre cei doi candidati, Nicusor Dan si Vlad Voiculescu, liderul USR Dan Barna a afirmat ca il sustine pe cel care are sprijinul bucurestenilor. El a precizat ca daca vor fi doi sau trei candidati din zona de dreapta, atunci Gabriela Firea va castiga din nou alegerile.

Momente rare cu premierul Orban. Care este adevarata sa pasiune - VIDEO

Postura de premier nu il face pe Ludovic Orban sa renunte la adevarata sa pasiune. Orban a declarat ca nu a renuntat la cantatul la chitara. De altfel, seful PNL nu a fugit niciodata de microfon si scena.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )