Libnet.ro
UNICEF

01:05

Declaratie-soc din tabara ALDE despre fostul premier Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
Declaratie-soc din tabara ALDE despre fostul premier Mihai Tudose

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai sustine ca partidul sau va continua colaborarea cu social democratii si ca spera ca noua propunere de premier sa fie mai inteleapta decat. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, despre demisia lui Mihai Tudose: A colaborat mai prost cu partidul

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a vorbit despre demisia lui Mihai Tudose din functia de premier. Ministrul a precizat ca a avut o comunicare foarte buna cu Tudose. Chiar a fost un premier implicat. Nu.

Fostul premier Victor Ponta ii da replica lui Codrin Stefanescu: Cand preiei functia de presedinte al PSD, preiei si bufonul regelui. Rau este cand bufonul vorbeste in locul presedintelui

Fostul premier Victor Ponta i-a dat replica lui Codrin Stefanescu dupa ce acesta l-a acuzat pe Ponta ca este dracul care si-a bagat coada in PSD. De la Adrian Nastase incoace, cand.

Ce spune ALDE despre nominalizarea noului premier

Secretarul general al ALDE, Daniel Chitoiu, precizeaza ca ALDE a luat act de demisia lui Mihai Tudose din functia de prim-ministru si ca noua propunere de prim-ministru va fi luata in coalitia PSD-ALDE. Chitoiu declara ca decizia cu privire la noua nominalizare trebuie sa fie luata in urma unei analize amanuntite.

Ce scrie presa internationala despre demisia lui Mihai Tudose

Subiectul legat de criza politica din Romania si demisia lui Mihai Tudose a ajuns in presa internationala. Premierul Romaniei demisioneaza dupa ce social-democratii si-au retras.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )