Libnet.ro
UNICEF

12:15

Marcel Ciolacu propune ca Parlamentul sa nu mai ia in considerare propuneri legislative care afecteaza caracterul national, independent, unitar si indivizibil al Romaniei

B1 B1,
Marcel Ciolacu propune ca Parlamentul sa nu mai ia in considerare propuneri legislative care afecteaza caracterul national, independent, unitar si indivizibil al Romaniei

Marcel Ciolacu, a anuntat miercuri in Camera Deputatilor intentia de a modifica regulamentul, astfel incat sa nu mai poata fi inregistrate si dezbatute proiecte de lege care sa vizeze caracterul national, in. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, propunere in Camera Deputatilor: se interzic proiectele de autonomie teritoriala

Marcel Ciolacu, presedintele Partidului Social Democrat si al Camerei Deputatilor, a inaintat o propunere de Hotarare in Camera Deputatilor prin care nu vor mai fi luate in considerare initiativele legislative care afecteaza caracterul national, independent, unitar si indivizibil al statului roman, precum si cele care afecteaza integritatea si inalienabilitatea teritoriului Romaniei.

MARCEL CIOLACU: Presa romaneasca traverseaza o perioada extrem de complicata, trebuie sa lupte pe doua fronturi

Presa din Romania, care traverseaza o perioada complicata, trebuie sa lupte pe doua fronturi, atat pentru a rezista crizei economice grave, cat si pentru a tine piept suvoiului de stiri false propagate de la inaltimea celor mai inalte institutii ale statului roman, a afirmat duminica, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, lider interimar al PSD.

MARCEL CIOLACU: Comisia Europeana a spus azi cat se poate de clar ca economia Romaniei se va prabusi in acest an

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca realitatea este sumbra pentru tara noastra, in contextul in care Comisia Europeana a transmis cat se poate de clar ca economia Romaniei se va prabusi in acest an.

MARCEL CIOLACU: Guvernul tocmai a anuntat ca firmele din industria turismului sunt de mana a doua si nu merita salvate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca Guvernul PNL tocmai a anuntat ca industria turismului merita sa moara pentru ca nu reprezinta mare lucru in PIB.

Marcel Ciolacu: Nu poti sa-ti bati joc de oameni pentru ca tu n-ai fost in stare sa faci o lege buna

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a criticat, printr-o postare pe Facebook, ordonantele militare prin care sute de mii de romani au fost amendati pentru incalcarea restrictiilor, dupa decizia luata de CCR cu privire la neconstitutionalitate sanctiunilor.

Marcel Ciolacu: PNL, groparul firmelor romanesti

Marcel Ciolacu lanseaza un nou atac la adresa PNL, despre care spune ca este groparul firmelor romanesti. Liderul PSD critica si declaratia lui Ludovic Orban privind salvarea industriei Turismului.

Marcel Ciolacu a depus plangere la CNCD impotriva lui Iohannis

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a depus, luni, plangere impotriva presedintelui Klaus Iohannis la Consiliul National de Combatere a Discriminarii, in urma afirmatiilor sefului statului cu privire la intelegerea dintre social-democrati si UDMR pentru autonomia Tinutului Secuiesc.

Marcel Ciolacu, exmatriculat de la doctorat, de catre Academia SRI

Presedintele interimar al Partidului Social-Democrat, Marcel Ciolacu, a fost exmatriculat in 2019 de la studiile doctorale ale Academiei Nationale de Informatii Mihai Viteazul ANIMV), potrivit G4Media.

Marcel Ciolacu: Jurnalistii vor ramane liberi, indiferent cate teancuri de bani le va flutura Orban!

Jurnalistii vor ramane liberi, indiferent cate teancuri de bani le va flutura Orban, a fost mesajul transmis de Marcel Ciolacu, de Ziua Mondiala a Libertati Presei. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook, al liderului PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )