Libnet.ro
UNICEF

01:05

Propunere-soc din partea lui Kelemen Hunor: Vrem un premier din partea UDMR

Antena3 Antena3,
Propunere-soc din partea lui Kelemen Hunor: Vrem un premier din partea UDMR

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri ca prima optiune a Uniunii Democrate Maghiare din Romania este formarea unui guvern in jurul unui premier al formatiunii, o a doua fiind un premier. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor, despre scenariul anticipatelor: Sa arunci tara intr-o criza economico-financiara, inseamna ca esti inconstient (VIDEO)

Kelemen Hunor a declarat, la finalul consultarilor de la Cotroceni pentru desemnarea noului premier, ca viitorul Guvern nu trebuie sa dea nicio Ordonanta de Urgenta in niciun domeniu si canu trebuie sa.

Kelemen Hunor: Presedintele nu este un om destul de dinamic, dar nici nu este un om sinucigas. Credeti ca va nominaliza pe cineva de la PSD, sau de la Ponta, sau de la ALDE in plina campanie electorala?

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti seara, ca presedintele Romaniei nu este destul de dinamic, dar nici sinucigas si ca nu va nominaliza pe cineva de la PSD, ALDE sau Pro Romania pentru functia de premier, in cazul in care motiunea de cenzura va fi votata, potrivit news. ro.

Adrian Nastase, informatie-soc despre Kelemen Hunor

Adrian Nastase infirma, intr-o postare pe blogul sau, ca ar negocia fuziunea PSD cu Pro Romania. Fostul premier afirma insa ca, potrivit unor surse, Kelemen Hunor ar avea-o consultant, printre alte nume cuno.

Kelemen Hunor, despre anticipate: ii considera inconstienti pe Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis sustine organizarea de alegeri anticipate, iar opinia este impartasita si de membrii PNL si USR. Nu toti politicienii sunt insa de acord cu aceasta varianta. Dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Kelemen Hunor a declarat ca cei care sustin organizarea alegerilor anticipate sunt niste inconstienti. Kelemen Hunor nu este de acord cu .

Kelemen Hunor: Nu am avut dubii ca Guvernul Dancila trebuia sa plece. UDMR a votat motiunea de cenzura

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune ca nu a avut dubii ca va pica Guvernul Dancila. Guvernul a cazut. UDMR a votat motiunea de cenzura. Am facut cum am promis, pentru ca noi suntem mereu consecventi. Nu am.

Kelemen Hunor dupa achitarea lui Marko Attila

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, se declara convins de nevinovatia fostului deputat Marko Attila, a.

UE asteapta realism si claritate din partea Marii Britanii in privinta Brexit

Uniunea Europeana asteapta mai mult realism si claritate din partea Marii Britanii in privinta Brexit, afirma un oficial din Olanda, in conditiile in care problemele referitoare la frontiera irlandeza nu au fost inca rezolvate, potrivit Mediafax. Sunt in continuare intrebari importante, a declarat luni seara ministrul olandez de Externe, Stef Blok.

Propunerea lui Victor Ponta pentru scaunul de comisar european din partea Romaniei: Va trece cel mai repede

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca propunerea care va trece cel mai repede de evaluarea din Parlamentul European este Corina Cretu, iar portofoliul cel mai important este Extinderea. in.

Euractiv.com: PNL il va sustine pe Siegfried Muresan pentru scaun de comisar european din partea Romaniei

O sursa de rang inalt din Partidul Popular European PPE) a declarat pentru EURACTIV. com ca Partidul National Liberal,care motorul motiunii de incredere impotriva guvernului Dancila il va sustine.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )