Libnet.ro
UNICEF

23:46

Senatul a respins propunerea legislativa privind autonomia Tinutului Secuiesc. UDMR, singurul partid care a votat in favoarea proiectului

B1 B1,
Senatul a respins propunerea legislativa privind autonomia Tinutului Secuiesc. UDMR, singurul partid care a votat in favoarea proiectului

Senatul Romaniei a respins, miercuri, cu 126 de voturi impotriva si 9 pentru, propunerea legislativa privind Statutul de autonomie al Tinutului Secuiesc. UDMR este singura formatiune parlamentara. continuă pe B1

Senatul a respins propunerea legislativa privind autonomia Tinutului Secuiesc. UDMR, singurul partid care a votat in favoarea proiectului

Senatul Romaniei a respins, miercuri, cu 126 de voturi impotriva si 9 pentru, propunerea legislativa privind Statutul de autonomie al Tinutului Secuiesc. UDMR este singura formatiune parlamentara.

Senatul va respinge azi proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc. O sa inchidem acest subiect si cu asta basta

Senatul va respinge azi proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc, a anuntat presedintele PSD Marcel Ciolacu. PSD are singur majoritate in Senat, forul decizional pentru acest proiect legislativ initiat de UDMR. Legea a trecut ieri tacit de Camera Deputatilor.

Reactia lui Iohannis dupa ce Senatul a respins proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc

Senatorii au respins, miercuri, proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc, dupa ce acesta a trecut de Camera Deputatilor fara dezbatere sau vot.

Senatul respinge proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc

Senatul respinge astazi proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc, a spus presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Senatul s-a intrunit in regim de urgenta si a respins legea privind autonomia Tinutului Secuiesc

Senatul, intrunit intr-o sedinta de urgenta, a respins miercuri cu majoritate de voturi legea privind autonomia Tinutului Secuiesc, adoptata anterior tacit de Camera Deputatilor, scrie G4Media. ro.

VIDEO Senatul a respins proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc

Senatorii au respins cu 126 de voturi impotriva si 9 voturi pentru proiectul de lege care a creat scandal la nivel politic intre presedintele Klaus Iohannis si PSD. Cu exceptia UDMR, toate partidele parlamentare au votat impotriva initiativei legislative. Reamintim ca un proiect de lege prevedea acordarea autonomiei Tinutului Secuiesc a fost adoptat tacit de catre Camera Deputatilor.

Ludovic Orban, despre adoptarea tacita a legii privind autonomia Tinutului Secuiesc: in loc sa ma ameninte, Marcel Ciolacu ar fi trebuit sa puna proiectul pe ordinea de zi, pentru a fi respins (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca s-a ajuns la adoptarea tacita, in Camera Deputatilor, a proiectului de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc, deoarece presedintele Camerei, liderul PSD Marcel Ciolacu, nu a pus.

Orban: Ciolacu trebuia sa supuna plenului Camerei Deputatilor respingerea proiectului privind autonomia Tinutului Secuiesc in loc sa lanseze amenintari la adresa mea

Premierul Ludovic Orban spune ca presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ar fi trebuit sa puna pe ordinea de zi proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc pentru a fi respins, in loc sa lanseze amenintari si acuzatii la adresa lui in conferinte de presa.

Ciolacu: Nu sustinem legea privind autonomia Tinutului Secuiesc Sedinta de urgenta la Senat pentru respingerea proiectului de lege

Presedintele interimar al PSD a anuntat, miercuri, ca partidul sau va vota impotriva proiectului de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc si ca il va respinge si la Senat, care este camera decizionala. De alfel, PSD a convocat de urgenta sedinta Senatului pentru a respinge proiectul de lege adoptat tacit saptamana trecuta de catre Camera Deputatilor. Un proiect de lege care acorda autonomie Tinutului Secuiesc a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor.

Iohannis, reclamat pentru instigare la ura dupa declaratiile privind autonomia Tinutului Secuiesc

Asociatia pentru Protectia Drepturilor Minoritare Miko Imre a inaintat o plangere catre Consiliul National pentru Combaterea Discrimarii CNCD), in urma declaratiilor presedintelui Klaus Iohannis privind autonomia Tinutului Secuiesc, transmite Hotnews. Miercuri, presedintele a acuzat partidul social-democrat ca vrea sa dea Ardealul ungurilor, declarand ca este incredibil ca astfel de intelegeri se fac in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )