Libnet.ro
UNICEF

00:07

USR, dupa ce Iohannis a afirmat ca Ludovic Orban a fost singura propunere de premier: L-am propus pe Dacian Ciolos

Hotnews Hotnews,
 USR, dupa ce Iohannis a afirmat ca Ludovic Orban a fost singura propunere de premier: L-am propus pe Dacian Ciolos

USR se intreaba de ce presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca a primit o singura propunere de premier in urma consultarii cu partidele parlamentare, in conditiile in care, spun cei de la Uniunea Salvati Romania, propunerea lor a fost Dacian Ciolos. Si Victor Ponta spune ca a propus un guvern de uniune nationala din care sa faca parte Raed Arafat si Florin Georgescu. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus, rezultatul este negativ. Si ministrii testati la Parlament au primit rezultate negative pentru noul coronavirus Covid-19

Premierul Ludovic Orban a fost testat in cursul zilei pentru noul coronavirus Covid-19 dupa ce senatorul Vergil Chitac si sotia sa au fost depistati pozitiv cu coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus. Rezultatul, in cursul zilei de sambata

Premierului Ludovic Orban i-au fost prelevate probe in vedereatestariipentru coronavirus, vineri, in jurul orei 13. 30, dupa ce senatorul liberal Vergil Chitac a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Se.

Klaus Iohannis, acuzat ca a mintit de USR si Pro Romania. Orban nu a fost singura propunere de premier

Mai multi alesi ai USR il critica pe Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a declarat ca a primit o singura propunere de premier, desi mai fusese avansat cel putin inca un nume.

Klaus Iohannis ar urma sa-l nominalizeze pe Ludovic Orban drept premier. USR, dupa consultari: Presedintele ne-a spus ca Guvernul poate fi condus si prin telefon si video-conferinte

Presedintele USR Bucuresti Claudiu Nasui a anuntat, vineri, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca seful statului si-ar dori sa-l nominalizeze din nou, drept premier, pe Ludovic Orban. La.

Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban pentru functia de premier: A fost singura propunere primita. Posibil, sambata sa avem votul de investire (VIDEO)

Ludovic Orban a fost desemnat de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de premier. Toate discutiile au fost foarte bune, foarte constructive. , Toate abordarile politicienilor au fost consistente, mature s.

KLAUS IOHANNIS: L-am desemnat pe Ludovic Orban premier

ACTUALIZARE - Deputatul European, Corina Cretu sustine ca Presedintele Pro Romania i-a propus lui Klaus Iohannis un alt nume pentru functia de premier. --- *ACTUALIZARE - in urma consultarilor, Klaus Iohannis a declarat ca singura propunere de premier pe care a primit-o este Ludovic Orban, desemnandu-l in functia de prim-ministru. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca, avand in vedere situatia speciala generata de coronavirus si datorita masurilor, chiar daca mai drastice, dar luate la timp de catre guvernul Orban, acesta il desemneaza tot pe Ludovic Orban in functia de prim-ministru.

Ludovic Orban, desemnat de Klaus Iohannis in functia de premier. Cum va avea loc procedura de vot

Ludovic Orban a fost desemnat din nou de catre presedintele Klaus Iohannis, in functia de premier. Dar din cauza noii pandemii, procedura se va efectua intr-un mod neobisnuit. Ludovic Orban, desemnat de Klaus Iohannis in functia de premier Presedintele Klaus Iohannis, a facut anuntul oficial in care il va desemna pe Ludovic Orban in functia .

Ludovic Orban si Florin Citu, intalnire de urgenta cu Iohannis la Cotroceni

Ludovic Orban si Florin Citu discuta joi dupa-amiaza cu Klaus Iohannis la Cotroceni.

Ludovic Orban se izoleaza la Vila Lac. Un senator PNL are coronavirus si a umplut tot partidul. Iohannis si parlamentarii ar putea fi infectati

Senatorul constantean Vergil Chitac 57 ani) si sotia acestuia au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Senatorul a fost prezent luni la sedinta conducerii PNL, unde a interactionat cu mai multi colegi de partid, printre care si Ludovic Orban. Premierul se va izola la Vila Lac 1 pentru urmatoarele 14 zile. Toti parlamentarii PNL si toti jurnalistii prezenti la Parlament vor fi testati. Klaus Iohannis face consultari prin teleconferinta.

Klaus Iohannis a transmis ca il desemneaza din nou premier pe Ludovic Orban

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis social-democratilor, in timpul consultarilor prin teleconferinta, ca il desemneaza din nou premier pe Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )