Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR propune desfiintarea Institutului Levantului, condus de Emil Constantinescu

Adevărul Adevărul,
USR propune desfiintarea Institutului Levantului, condus de Emil Constantinescu

Deputatul USR Iulian Bulai a anuntat miercuri ca a depus la Parlament o propunere legislativa care prevede desfiintarea Institutului de Studii Avansate pentru Cultura si Civilizatia Levantului, in prezent condus de fostul presedinte Emil Constantinescu, institutie despre care parlamentarul spune ca este una dintre cele nascute de guvernele PSD ca sa scurga bani fara vreo noima, in schimbul sprijinului politic. continuă pe Adevărul

USR a depus un proiect de lege pentru desfiintarea Institutului Levantului, condus de Emil Constantinescu

Deputatul USR Iulian Bulai a depus miercuri un proiect de desfiintare a Institutului Levantului, o sinecura infiintata in 2017 in timpul guvernarii PSD pentru a scurge bani de la buget, informeaza Uniunea Salvati Romania. Institutul este condus de fostul presedinte Emil Constantinescu.

USR propune desfiintarea Institutului Levantului

Deputatul USR Iulian Bulai a anuntat miercuri ca a depus la Parlament o propunere legislativa care prevede desfiintarea Institutului de Studii Avansate pentru Cultura si Civilizatia Levantului, in prezent condus de fostul presedinte Emil Constantinescu, institutie despre care parlamentarul spune ca este una dintre cele nascute de guvernele PSD ca sa scurga bani fara vreo noima, in schimbul sprijinului politic.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )