Libnet.ro
UNICEF

22:15

Varujan Vosganian, propunere in plina epidemie: 2020 sa fie anul investitiilor in infrastructura

Antena3 Antena3,
Varujan Vosganian, propunere in plina epidemie: 2020 sa fie anul investitiilor in infrastructura

Varujan Vosganian propune ca 2020 sa fie anul investitiilor in infrastructura, argumentand ca Romania nu trebuie sa-si incetineasca cresterea economica. continuă pe Antena3

Varujan Vosganian propune ca 2020 sa fie anul investitiilor in infrastructura

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, propune ca 2020 sa fie anul investitiilor in infrastructura, argumentand ca Romania nu trebuie sa-si incetineasca cresterea economica.

VIDEO in plina epidemie de coronavirus, Catedrala Ortodoxa din Cluj-Napoca impartaseste zeci de oameni

In plina epidemie de COVID-19 si in conditiile in care autoritatile au luat aseara noi masuri restrictive, printre care si realizarea slujbelor religioase doar online, Catedrala Ortodoxa din Cluj-Napoca impartaseste zeci de oameni, scrie cluj. ro.

CORONAVIRUS |Parcuri luate cu asalt de oameni, in plina epidemie de COVID-19. Politia Romana: Cand staiacasa ramane doar la nivelul de hashtag. Pacat! (FOTO)

Pentru prima data din anul 1999 in prezent, Romania se afla in stare de urgenta, iar presedintele tarii, Klaus Iohannis, face apel la populatie sa respecte masurile luate de autoritati, sa se protejeze pe.

Inspectorul scolar general proaspat demis la Timis, catre ministrul Educatiei: in plina epidemie de coronavirus, vulnerabiliezi atatea judete

Aura Danielescu a ocupat functia de inspector scolar general al judetului Timis vreme de sapte ani. in timpul epidemiei de coronavirus, a fost eliberata din functie.

Apelul unui preot in plina epidemie de coronavirus: Haideti sa fim 100 credinciosi maine la Sfanta Liturghie

Un preot din Prahova cheama credinciosii sa vina in numar mare la slujba duminica, pana intra in vigoare noua ordonanta militara adoptata in contextul epidemiei de coronavirus. intr-o postare pe Facebook, sambata seara, la scurt timp dupa anuntarea noilor masuri restrictive de catre autoritati, preotul Ioan Arion a facut apel la credinciosi ca macar 100 sa fim maine la fiecare biserica. Postarea preotului a atras, in mai putin de ora, sute de comentarii critice, internautii reprosandu-i ca este inconstient.

Mesaj Ro-Alert in plina epidemie de coronavirus: Ramaneti in casa, pe cat posibil!

Autoritatile romane au emis un mesaj RO-Alert in care le transmis oamenilor sa ramana in casa, pe cat posibil, si sa evite zonele aglomerate, atunci cand sunt nevoiti sa paraseasca locuinta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )