Libnet.ro
UNICEF

21:45

LIVETEXT Zi de foc pentru PSD. Dancila il vrea pe Ciolacu presedinte al Camerei Deputatilor, Stanescu, propus pentru functia de presedinte executiv / Premierul vrea sa scape si de Valcov si Carmen Dan (surse)

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT Zi de foc pentru PSD. Dancila il vrea pe Ciolacu presedinte al Camerei Deputatilor, Stanescu, propus pentru functia de presedinte executiv / Premierul vrea sa scape si de Valcov si Carmen Dan (surse)

Sedinta conducerii PSD in care liderii au pus pe masa propuneri privind strategia partidului dupa esecul de la europarlamentare si dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea s-a incheiat. Social-democratii strang randurile in jurul premierului Viorica Dancila care ii are alaturi pe ministrii dar si lideri ca Paul Stanescu, Gabriela Firea si Marcel Ciolacu. Dancila a propus inlocuirea din functia de secretar al PSD a lui Codrin Stefanescu si drept presedinte executiv interimar pe Paul Stanescu. -------------17:12 Viorica Dancila a anuntat ca Paul Stanescu va fi presedinte executiv. 16:00 Sedinta grupurilor parlamentare PSD s-a incheiat. in cadrul discutiilor Viorica Dancila a facut apel la unitate si strangerea randurilor si le-a spus parlamentarilor ca este nevoie de o reformare a partidului care sa le arate romanilor ca partidul a inteles ca a gresit. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Zi de foc pentru PSD. Dancila il vrea pe Ciolacu secretar general, in locul lui Stefanescu. Stanescu, propus pentru functia de presedinte executiv(surse) / Premierul exclude varianta anticipatelor

Sedinta conducerii PSD in care liderii discuta despre strategia partidului dupa esecul de la europarlamentare si dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea a inceput. Social-democratii vorbesc deja pe voci diferite. Cativa lideri vor iesirea de la guvernare, insa nucleul dur al partidului incearca sa stranga randurile. Viorica Dancila ii are alaturi de ea pe ministrii si lideri ca Paul Stanescu si Marcel Ciolacu. De altfel, Dancila intentioneaza sa propuna inlocuirea din functia de secretar al PSD a lui Codrin Stefanescu cu deputatul PSD Marcel Ciolacu, iar pe Paul Stanescu drept presedinte executiv. De partea cealalta, lideri precum Oprisan, Olguta Vasilescu, Buzatu sau Arsene nu s-au pozitionat inca. -------------12:05 Dancila vrea o remaniere ampla. Pe lista s-ar afla Carmen Dan si Teodor Melescanu, au declarat surse politice pentru HotNews. ro. De asemenea, Dancila va renunta si la serviciile lui Darius Vilcov. 11:40 Paul Stanescu a declarat inaintea sedintei BPN ca se gandeste daca preia sau nu functia de presedinte executiv al partidului. 11:30 Robert Negoita: PSD ar trebui sa faca un pas in spate si sa cedeze guvernarea pentru ca nu poti guverna cu 23% 11. 27 Marian Oprisan s-a pronuntat pentru ramanerea la guvernare: Mandatul primit in 2016 tine 4 ani / Dragnea a pierdut alegerile11:20 Plesoianu, mesaj amenintator catre noua grupare de la sefia PSD: Slugilor! Vreti sa-i maziliti azi pe Codrin Stefanescu si pe Lia Olguta Vasilescu?11:19 Stefanescu spune ca s-a saturat de cei care se dezic de liderii aflati la ananghie11:17 Dancila spune ca anticipatele nu sunt o varianta.

LIVETEXT Zi de foc pentru PSD. Dancila il vrea pe Ciolacu secretar general, in locul lui Stefanescu. Stanescu, propus pentru functia de presedinte executiv(surse) / Premierul vrea sa scape si de Vilcov si Carmen Dan (surse)

Sedinta conducerii PSD in care liderii discuta despre strategia partidului dupa esecul de la europarlamentare si dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea a inceput. Social-democratii vorbesc deja pe voci diferite. Cativa lideri vor iesirea de la guvernare, insa nucleul dur al partidului incearca sa stranga randurile. Viorica Dancila ii are alaturi de ea pe ministrii si lideri ca Paul Stanescu, Gabriela Firea si Marcel Ciolacu. De altfel, Dancila intentioneaza sa propuna inlocuirea din functia de secretar al PSD a lui Codrin Stefanescu cu deputatul PSD Marcel Ciolacu, iar pe Paul Stanescu drept presedinte executiv. De partea cealalta, lideri precum Olguta Vasilescu, Ionel Arsene Neamt), Dragos Benea Bacau), Dumitru Buzatu Vaslui) vor sa continue politica lui Dragnea. -------------13 00 Carmen Mihalcescu va prelua interimar sefia Camerei Deputatilor a hotarat conducerea PSD. 12:50 Gabriela Firea: il sustin pe pozitia de presedinte interimar pe Paul Stanescu,12:05 Dancila vrea o remaniere ampla. Pe lista s-ar afla Carmen Dan si Teodor Melescanu, au declarat surse politice pentru HotNews. ro. De asemenea, Dancila va renunta si la serviciile lui Darius Vilcov.

LIVETEXT Zi de foc pentru PSD. Dancila il vrea pe Ciolacu secretar general, in locul lui Stefanescu. Stanescu, propus pentru functia de presedinte executiv / Premierul vrea sa scape si de Vilcov si Carmen Dan (surse)

Sedinta conducerii PSD in care liderii au discutat despre strategia partidului dupa esecul de la europarlamentare si dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea s-a incheiat. Social-democratii vorbesc deja pe voci diferite. Cativa lideri vor iesirea de la guvernare, insa nucleul dur al partidului incearca sa stranga randurile. Viorica Dancila ii are alaturi de ea pe ministrii si lideri ca Paul Stanescu, Gabriela Firea si Marcel Ciolacu. De altfel, Dancila intentioneaza sa propuna inlocuirea din functia de secretar al PSD a lui Codrin Stefanescu cu deputatul PSD Marcel Ciolacu, iar pe Paul Stanescu drept presedinte executiv. De partea cealalta, lideri precum Olguta Vasilescu, Ionel Arsene Neamt), Dragos Benea Bacau), Dumitru Buzatu Vaslui) vor sa continue politica lui Dragnea. -------------14:10 Sedinta Biroului Politic al PSD s-a incheiat. Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca sefia interimara a Camerei Deputatilor va fi asigurata de vicepresedintele Carmen Mihalcescu. incepe sedinta grupurilor parlamentare ale PSD. 13 00 Carmen Mihalcescu va prelua interimar sefia Camerei Deputatilor a hotarat conducerea PSD. 12:50 Gabriela Firea: il sustin pe pozitia de presedinte interimar pe Paul Stanescu,12:05 Dancila vrea o remaniere ampla. Pe lista s-ar afla Carmen Dan si Teodor Melescanu, au declarat surse politice pentru HotNews. ro. De asemenea, Dancila va renunta si la serviciile lui Darius Vilcov.

LIVETEXT Zi de foc pentru PSD. Dancila il vrea pe Ciolacu secretar general, in locul lui Stefanescu. Stanescu, propus pentru functia de presedinte executiv / Premierul vrea sa scape si de Valcov si Carmen Dan (surse)

Sedinta conducerii PSD in care liderii au discutat despre strategia partidului dupa esecul de la europarlamentare si dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea s-a incheiat. Social-democratii vorbesc deja pe voci diferite. Cativa lideri vor iesirea de la guvernare, insa nucleul dur al partidului incearca sa stranga randurile. Viorica Dancila ii are alaturi de ea pe ministrii si lideri ca Paul Stanescu, Gabriela Firea si Marcel Ciolacu. De altfel, Dancila intentioneaza sa propuna inlocuirea din functia de secretar al PSD a lui Codrin Stefanescu cu deputatul PSD Marcel Ciolacu, iar pe Paul Stanescu drept presedinte executiv. De partea cealalta, lideri precum Olguta Vasilescu, Ionel Arsene Neamt), Dragos Benea Bacau), Dumitru Buzatu Vaslui) vor sa continue politica lui Dragnea. -------------15:15 Gabriela Firea a declarat la finalul sedintei BPN ca face un apel catre fostii colegi de partid sa se intoarca in PSD. Firea a vorbit deschis despre propunerea de colaborare la nivel parlamentar catre ProRomania. 50 Marian Oprisan: De astazi avem un alt PSD / Discutia pe justitie in PSD a incetat14:10 Sedinta Biroului Politic al PSD s-a incheiat. Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca sefia interimara a Camerei Deputatilor va fi asigurata de vicepresedintele Carmen Mihalcescu. incepe sedinta grupurilor parlamentare ale PSD.

LIVETEXT Sedinta decisiva la PSD. Dancila il vrea pe Ciolacu secretar general, in locul lui Stefanescu. Stanescu, propus pentru functia de presedinte executiv(surse) / Premierul exclude varianta anticipatelor

Sedinta conducerii PSD in care liderii discuta despre strategia partidului dupa europarlamentare si despre condamnarea lui Liviu Dragnea a inceput. Social-democratii vorbesc deja pe voci diferite. Cativa lideri vor iesirea de la guvernare insa nucleul dur al partidului incearca sa stranga randurile. Viorica Dancila are alaturi de ea pe ministrii si lideri ca Paul Stanescu, Marcel Ciolacu. De altfel, Dancila intentioneaza sa propuna inlocuirea din functia de secretar al PSD a lui Codrin Stefanescu cu deputatul PSD Marcel Ciolacu iar pe Paul Stanescu drept presedinte executiv. De partea cealalta, lideri ca Oprisan, Olguta Vasilescu, Buzatu, Arsene nu s-au pozitionat inca. -------------11:30 Robert Negoita: PSD ar trebui sa faca un pas in spate si sa cedeze guvernarea pentru ca nu poti guverna cu 23% 11. 27 Marian Oprisan s-a pronuntat pentru ramanerea la guvernare: Mandatul primit in 2016 tine 4 ani / Dragnea a pierdut alegerile11:20 Plesoianu, mesaj amenintator catre noua grupare de la sefia PSD: Slugilor! Vreti sa-i maziliti azi pe Codrin Stefanescu si pe Lia Olguta Vasilescu?11:19 Stefanescu spune ca s-a saturat de cei care se dezic de liderii aflati la ananghie11:17 Dancila spune ca anticipatele nu sunt o varianta.

Dancila il vrea pe Ciolacu presedinte al Camerei Deputatilor, Stanescu, propus pentru functia de presedinte executiv / Premierul vrea sa scape si de Valcov si de Carmen Dan (surse)

Sedinta conducerii PSD in care liderii au pus pe masa propuneri privind strategia partidului dupa esecul de la europarlamentare si dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea s-a incheiat. Social-democratii strang randurile in jurul premierului Viorica Dancila care ii are alaturi ministri, dar si lideri ca Paul Stanescu, Gabriela Firea si Marcel Ciolacu. Dancila a propus inlocuirea din functia de secretar al PSD a lui Codrin Stefanescu si drept presedinte executiv interimar pe Paul Stanescu.

Adrian Nastase, predictie pentru PSD, dupa dezastrul de la europarlamentare

Fostul premier Adrian Nastase a comentat rezultatul alegerilor europarlamentare si a facut o predictie pentru PSD. Rezultatul PSD la alegerile europarlamentare este dezamagitor. Este o expresie blanda. Acest.

LIVIU POP, DUPA CONDAMNAREA LUI DRAGNEA: E o zi grea pentru PSD

Condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare este un lucru trist pentru PSD, care trebuie sa depaseasca insa acest moment, a declarat, astazi, la RFI, senatorul social-democrat Liviu Pop.

LIVETEXT Sedinta Comitetului Executiv al PSD: Dancila si Stanescu, validati lideri interimari / Ce nume sunt pe lista scurta pentru remaniere

Liderii social-democrati se reunesc in sedinta Comitetului Executiv, in aceasta seara, la sediul din Baneasa, unde vor stabili strategia PSD pentru urmatoarea perioada. Pe agenda discutiilor se afla validarea noii conduceri interimare propuse de Viorica Dancila in cursul zilei, la sedinta Biroului Politic. De asemenea, social-democratii trebuie sa decida strategia pentru mentinerea majoritatii parlamentare, sa faca noi propuneri de ministri pentru portofoliile ramase vacante si sa stabileasca data congresului. De precizat este ca ALDE a anuntat ca ramane alaturi de PSD la guvernare. Dancila il vrea pe Ciolacu presedinte al Camerei Deputatilor, Stanescu, propus pentru functia de presedinte executiv / Premierul vrea sa scape si de Valcov si de Carmen Dan surse)18:35 Sedinta CEX a inceput. Viorica Dancila a venit la sediul din Baneasa insotita de Marcel Ciolacu.

Liviu Dragnea, mesaj ferm pentru Viorica Dancila

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor, ca solicita premierului Viorica Dancila sa nu-si depuna mandatul. Solicit doamnei prim-ministru sa nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3239 seconds )