Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ludovic Orban, mesaj pentru PSD: Olguta si Draghici vor ajunge ministri la calendele grecesti

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, mesaj pentru PSD: Olguta si Draghici vor ajunge ministri la calendele grecesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca decizia premierului Viorica Dancila de a retrimite sefului statului aceleasi propuneri pentru Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor nu este conforma cu. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Saracie de cadre la PSD daca propun aceiasi faliti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca Guvernul nu poate veni cu aceeasi propunere de ministri, pentru ca este prima propunere, care nu mai are nevoie de niciun raspuns.

Ludovic Orban: PSD va sustine un candidat PSD la prezidentiale, dar nu va fi Dragnea. Are nevoie de un tap ispasitor

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara ca, la alegerile prezidentiale din acest an PSD va sustine un candidat din PSD, insa acesta nu va fi Liviu Dragnea. Liberalul sustine ca social-democratii nu au.

LUDOVIC ORBAN: Propunerea Guvernului la sefia SMAp - impotriva legii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, ca Executivul a formulat pentru sefia Statului Major al Apararii o propunere care nu respecta conditiile legii.

LUDOVIC ORBAN: PNL someaza Guvernul sa finalizeze proiectul de buget

PNL someaza Guvernul sa finalizeze proiectul de buget pentru acest an si sa-l transmita Parlamentului pana pe 14 ianuarie, a declarat, astazi, presedintele liberalilor, Ludovic Orban.

Ludovic Orban despre DEMERSURILE lui Gabriel Les impotriva decretului de prelungire a mandatului generalului Nicolae Ciuca: Pun sub SEMNUL iNTREBARII principii esentiale de functionare a Armatei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ia solicitat ministrului Apararii, Gabriel Les, sa retraga plangerea prealabila formulata impotriva decretului prezidential de prelungire a mandatului generalului Nicolae.

Tariceanu, la prezidentiale: Cum a reactionat Orban la candidatul PSD-ALDE

In 2019, vom avea parte de alegeri prezidentiale in Romania. in timp ce Iohannis a anuntat ca va candida din nou pentru cea mai inalta pozitie din Stat, in tabara adversa ii avem pe Tariceanu si Dragnea. Momentan, nu se stie daca alianta PSD-ALDE va avea un candidat comun la prezidentiale sau vom vorbi de [] .

PSD, mesaj pentru BNR: E singura care are datoria sa asigure stabilitatea cursului valutar

Reprezentantii PSD au precizat, miercuri pe Facebook, ca Banca Nationala a Romaniei BNR) este singura care poate si are datoria sa asigure stabilitatea cursului valutar, adaugand ca Guvernul a luat o serie de.

PSD, mesaj pentru BNR: E singura care poate si are datoria sa asigure stabilitatea cursului valutar

Reprezentantii PSD au precizat, miercuri pe Facebook, ca Banca Nationala a Romaniei BNR) este singura care poate si are datoria sa asigure stabilitatea cursului valutar, adaugand ca Guvernul a luat o serie de masuri pentru a aduce euro in economia romaneasca, potrivit Mediafax.

Presedintele Grupului Socialistilor Europeni, mesaj pentru Romania dupa preluarea conducerii Consiliului UE: Ce se intampla marti la Bruxelles

Presedintele Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, Udo Bullmann, a transmis un mesaj in contextul preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului.

Subiectele zilei: Omul cu naveta a emigrat si are un mesaj pentru Liviu Dragnea; Miza fara precedent a declansarii crizei la vrful Armatei; Opinie: R.I.P., UE?

Studentii acuza Guvernul si pe Liviu Dragnea. Studentii acuza Guvernul ca nu si-a respectat angajamentele luate in fata tinerilor timpul campaniei electorale din 2016. De ce pleaca medicii? Anul acesta a inceput cu stangul pentru cei care au luat examenul de medic specialist din sesiunea octombrie-noiembrie 2018. in ultima zi din anul trecut au expirat contractele de rezidenti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )