Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce propuneri a lasat Remus Borza pe masa premierului Viorica Dancila

Adevărul Adevărul,
Ce propuneri a lasat Remus Borza pe masa premierului Viorica Dancila

Deputatul Remus Borza, numit saptamana trecuta consilier onorific al premierului pe probleme economice, reforma si fiscalitate, a explicat, pentru DcNews, decizia sa de a se inscrie in PSD si a prezentat propunerile pe care le va transmite premierului Vioricai Dancila. continuă pe Adevărul

Cum arata Cristinel Dancila, sotul premierului Viorica Dancila. FOTO

Pe Viorica Dancila o cunoaste toata tara, dar pe Cristinel, sotul acesteia, mai putin il stiu. Barbatul este manager la o companie petroliera si incaseaza un venit frumos. Cum arata Cristinel Dancila, sotul Vioricai Dancila? Viorica Dancila este prima femeie din Romania care ocupa functia de premier. Conform b1. ro, surse politice au dezvaluit faptul ca [] .

Remus Borza, consilierul lui Dancila, adevarul despre intrarea in PSD

Deputatul Remus Borza, desemnat saptamana trecuta consilier onorific al premierului Viorica Dancila pe probleme economice, reforma si fiscalitate, a explicat, in platoul DCNEWS, decizia sa de a se inscrie in.

Klaus Iohannis, scrisoare catre Viorica Dancila. De ce l-a respins presedintele pe Titus Corlatean pentru functia de viceprim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis o scrisoare oficiala premierului Viorica Dancila prin care isi motiveaza refuzul in ceea ce priveste numirea lui Titus Corlatean in functia de.

Val de ironii dupa ce premierul Viorica Dancila si-a deschis pagina de Facebook si a postat un citat din Churchill: Orice om ii place sa citeasca ce ne spuneti dvs

Prima postare pe Facebook a premierului Viorica Dancila, care incepe cu un citat din Churchill, a starnit un val imens de ironii. Postarea a strans in 13 ore peste 4. 000 de comentarii. Nu oricine-l intelege pe domnul Churchill. Sper ca l-ati citit in engleza si n-ati pierdut esenta, scrie un utilizator. Va rog din suflet sa va dati demisia si sa faceti acordul predicatului cu subiectul, scrie altul. Orice om ii place sa citeasca ce ne spuneti dvs, scrie alt utilizator.

Viorica Dancila: Luni voi face publice analizele facute de MAE si MAI pe votul din diaspora. Vom discuta si despre ministri. O sa-l sun pe Iohannis

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca luni va publica analizele facute de MAE si MAI despre haosul la votul din diaspora, apoi va decide daca se impune remanierea ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan. Viorica Dancila va discuta azi cu presedintele Klaus Iohannis despre cele trei propuneri de ministri trimise deja la Cotroceni.

Viorica Dancila si-a deschis pagina de Facebook. Prima postare, un citat din Churchill

Premierul Viorica Dancila si-a deschis pagina de Facebook. Prima postare a premierului este un citat din Churchill: Succesul nu e final, esecul nu e fatal: ceea ce conteaza e curajul de a continua. Postarea a atras numeroase comentarii ironice.

VIORICA DANCILA: Presedintele trebuie sa fie un exemplu in respectarea Constitutiei

ACTUALIZARE Data la care se va desfasura congresul PSD va fi stabilita vineri, prin vot, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, a declarat, astazi, presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila. ---- * ACTUALIZARE Dancila, dupa consultari: Am propus formarea unui grup de lucru pentru a pune cat mai repede in aplicare referendumul ----- Premierul Viorica Dancila i-a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis ca este important sa respecte Constitutia si sa se adreseze tuturor cetatenilor, iar consultarile nu inseamna incercarea de a forma o majoritate pentru a da la o parte Guvernul Romaniei.

VIORICA DANCILA: Paul Stanescu a demisionat din motive personale

Senatorul Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD din motive personale, a declarat, astazi, presedintele interimar al partidului, Viorica Dancila, care a sustinut ca a incercat sa il convinga sa nu recurga la acest gest.

VIORICA DANCILA: Deciziile in PSD se vor lua cu votul majoritatii

Premierul Viorica Dancila da asigurari, intr-o postare pe Facebook, ca in PSD deciziile vor fi luate intotdeauna doar cu votul majoritatii si in forurile statutare ale partidului.

VIORICA DANCILA: Avem oameni de valoare in PSD

Premierul Viorica Dancila afirma ca sedinta Comitetului Executiv al PSD a fost o dezbatere constructiva.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )