Libnet.ro
UNICEF

14:15

Viorica Dancila: Presedintele mi-a comunicat ca nu va da curs celor doua propuneri pentru Ministerul Transporturilor si cel al Dezvoltarii

B1 B1,
Viorica Dancila: Presedintele mi-a comunicat ca nu va da curs celor doua propuneri pentru Ministerul Transporturilor si cel al Dezvoltarii

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca presedintele Klaus Iohannis i-a comunicat ca nu va da curs celor doua propuneri pe care le-a facut pentru ministerul. continuă pe B1

Dancila: Presedintele mi-a spus ca nu va da curs celor doua propuneri de la Transporturi si Dezvoltare, fara nicio explicatie

Premierul Viorica Dancila a anuntat vineri ca presedintele Klaus Iohannis a anuntat-o ca nu va da curs numirilor celor doua propuneri de la Dezvoltare si Transporturi, chiar daca CCR a stabilit ca exista un conflict de natura juridica si trebuie emise decretele.

Viorica Dancila: Presedintele nu are atributia de a prelungi mandatul sefului Statului Major al Armatei (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca seful statului nu are atributia de a prelungi mandatul sefului Statului Major General, aceasta fiind posibila doar la.

Viorica Dancila intentioneaza sa discute cu Iohannis despre numirea noilor ministri la Transporturi si Dezvoltare Regionala

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat joi, intr-o intalnire informala cu presa, ca intentioneaza sa discute cu presedintele Klaus Iohannis despre inlocuirea ministrilor de la Transporturi si Dezvoltare.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila vor sta din nou fata in fata la sedinta CSAT, ultima din acest an

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila vor sta din nou fata in fata la sedinta CSAT, ultima din acest an. Sedinta a fost convocata ca urmare a modificarilor care au loc la nivelul.

VIORICA DANCILA: Romania, pe primul loc la productia de porumb si floarea-soarelui

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca, in statisticile Eurostat din 20 decembrie, Romania este pe primul loc in UE, in acest an, la productia de porumb si floarea-soarelui.

El este barbatul care a lovit-o pe Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila a facut dezvaluiri socante in timpul unui interviu televizat. Viorica Dancila a obtinut chiar un certificat medico-legal in urma altercatiei. Un fost consilier al PD a .

Viorica Dancila: Vom prelua presedintia Consiliului UE cu un blocaj

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca Romania va prelua presedintia Consiliului UE cu un blocaj la Ministerul Dezvoltarii si al Transporturilor, insa, chiar daca nu exista consens, Guvernul va.

Ludovic Orban: Viorica Dancila este o simpla marioneta care nu face altceva decat sa execute orbeste toate comenzile ticaloase ale lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri ca nu vede care ar fi temeiul pentru care premierul Viorica Dancila sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la un posibil conflict juridic intre Guvern si.

Klaus Iohannis e amenintat din nou cu CCR de Viorica Dancila. Les anunta ca atributiile sefului SMA vor fi delegate loctiitorului acestuia

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a prelungi mandatul actualului sef al Armatei Romane, generalul Nicolae Ciuca, este nelegala, avansand ideea unui nou conflict juridic de natura constitutionala.

Viorica Dancila: Decretul de prelungire a mandatului generalului Ciuca la sefia Armatei nu respecta conditiile de legalitate

Decretul presedintelui Klaus Iohannis de prelungire a mandatului generalului Ciuca la sefia Armatei nu respecta conditiile de legalitate si creeaza premisele unui conflict juridic de natura constitutionala, a declarat vineri premierul Viorica Dancila, in deschiderea sedintei de guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )