Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ciolacu: PSD va sustine investirea unui guvern format din profesionisti

B1 B1,
Ciolacu: PSD va sustine investirea unui guvern format din profesionisti

Marcel Ciolacu a transmis, miercuri, inainte de intalnirea cu Klaus Iohannis, ca PSD nu va propune un premier, pentru ca propunerile social-democratilor au fost mereu refuzate. Prin urmare, presedintele sa. continuă pe B1

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va sustine investirea unui guvern de profesionisti

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, justifica decizia social-democratilor de a nu propune un premier p.

Dan Barna: Alegerile anticipate, un proiect esuat. Cred ca ne indreptam spre investirea unui guvern

Alianta USR-PLUS nu ofera PNL un cec in alb si va decide daca sustine sau nu viitorul Guvern in functie de numele de premier pe care il va propune presedintele Klaus Iohannis, a declarat miercuri la RFI liderul Uniunii Salvati Romania, Dan Barna. El mai spune ca in momentul de fata alegerile anticipate par un proiect esuat, cum s-a intamplat si cu alegerea primarilor in doua tururi.

Dezbaterea publica privind desfiintarea Sectiei speciale, amanata de Ministerul Justitiei dupa investirea unui nou guvern Birchall: incep sa ma intreb daca chiar sunt intentii serioase pentru desfiintarea SIIJ

Ministerul Justitiei a anuntat ca dezbaterea publica programata pentru luni pe tema proiectului de lege privind desfiintarea controversatei Sectii de anchetare a magistratilor a fost amanata la solicitarea Centrului de Resurse Juridice, urmand sa fie reprogramata dupa investirea unui nou guvern. Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall spune ca incepe sa se intrebe daca chiar sunt intentii serioase pentru desfiintarea acestei sectii foarte toxice pentru buna functionare a justitiei.

PE FONDUL PERICOLULUI CORONAVIRUSULUI: Ponta il propune pe Raed Arafat ca prim-ministru al unui guvern de tehnocrati

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca, pe fondul pericolului apropierii coronavirusului de tara noastra, presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa renunte la ideea anticipatelor si sa il desemneze premier al unui guvern de tehnocrati pe Raed Arafat.

Ciolacu: PSD nu va vota niciun guvern condus de Orban. Sedinta, o mascarada!

PSD nu va accepta niciun guvern condus de Ludovic Orban, a anuntat presedintele interimar Marcel Ciolacu, inaintea votului in plenul Parlamentului pentru investirea Guvernului Orban II.

Marcel Ciolacu: Tot ce se intampla acum in Parlament, in politica, la Cotroceni, la Palatul Victoria nu are nicio treaba cu agenda cetatenilor PSD sustine guvern de specialisti sau de uniune nationala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca partidul sustine un guvern de specialisti sau este dispus sa faca parte dintr-un guvern de uniune nationala. Liderul social-democrat considera ca tot ce se intampla acum in Parlament, in politica, la Cotroceni, la Palatul Victoria nu are nicio treaba cu agenda cetatenilor si nu are nimic de a face cu o Romanie normala.

Marcel Ciolacu: PSD nu va vota niciun guvern condus de Orban, dar nici vreo guvernare minoritara sau vreun cabinet tehnocrat cu ministri PNL (VIDEO)

PSD nu va vota un Guvern Orban II, dar nici un cabinet minoritar sau o guvernare tehnocrata care sa cuprinda si ministri de la PNL, a afirmat Marcel Ciolacu, seful interimar al social-democratilor, luni seara, i.

MARCEL CIOLACU: PSD nu va vota niciun guvern minoritar

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca PSD nu va vota niciun guvern minoritar si crede ca trebuie intrat intr-o alta logica politica, nu de alegeri anticipate, iar jocul politic trebuie resetat.

Desfiintarea Sectiei Speciale, suspendata. Ministerul Justitiei amana dezbaterile publice dupa investirea noului guvern

Dezbaterea publica referitoare la proiectul de lege privind desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul Justitiei, a fost anulata.

Digisport.ro: Au golit supermarketurile si s-au blocat in case!. Marturia unui fotbalist roman din Italia, despre epidemia de coronavirus

Vasile Mogos, unul dintre candidatii pentru postul de fundas dreapta al nationalei Romaniei, legitimat la Cremonese, club din regiunea Lombardia, una puternic afectata, a vorbit despre modul in care viata din Peninsula s-a schimbat in ultimele zile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )