Libnet.ro
UNICEF

10:15

DAN BARNA, DUPA CONSULTARI: Am solicitat ca USR sa faca efectiv parte din propunerile de guvern care s-ar realiza in cazul in care nu avem anticipate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA, DUPA CONSULTARI: Am solicitat ca USR sa faca efectiv parte din propunerile de guvern care s-ar realiza in cazul in care nu avem anticipate

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca a solicitat ca USR sa faca parte efectiv din propunerile de guvern, in care in care nu vor avea loc alegeri anticipate. Am facut si propunere de premier, nu este nicio surpriza, propunerea de premier a aliantei USR-PLUS este Dacian Ciolos, a adaugat el. continuă pe Ziarul Bursa

DAN BARNA, DUPA CONSULTARI: Vom sustine scenariul alegerilor anticipate

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca a solicitat ca USR sa faca parte efectiv din propunerile de guvern, in care nu vor avea loc alegeri anticipate. Am facut si propunere de premier, nu este nicio surpriza, propunerea de premier a aliantei USR-PLUS este Dacian Ciolos, a adaugat el.

DAN BARNA: Dupa ce premierul Orban i-a creat domnului Ponta grup parlamentar, domnul Ponta i-a doborat Guvernul

Presedintele USR, Dan Barna, anunta ca partidul pe care il conduce va merge la consultari cu presedintele Klaus Iohannis fara a propune un nume de prim ministru, Barna spunand ca exclude posibilitatea ca parlamentarii USR sa voteze un guvern condus de un social-democrat.

Dan Barna anunta ca alianta USR-PLUS este dispusa sa participe, cu ministri, la guvernare

Presedintele USR, Dan Barna, a reiterat miercuri ca Alianta USR PLUS sustine dizolvarea Parlamentului si organizarea de alegeri anticipate, dar ca in cazul in care nu va exista o majoritate in acest sens, alianta este pregatita sa participe la o guvernare care sa vizeze prioritar revenirea la alegerile de primari in doua tururi.

Liderii PNL si USR se intalnesc, la inceputul saptamanii viitoare. Dan Barna: Scopul comun, alegerile anticipate si formarea unei majoritati parlamentare

Liderii PNL si USR se vor intalni la inceputul saptamanii vitoare, pentru o discutie despre calea de urmat spre scopul comun: anticipate si o majoritate parlamentara, a anuntat Dan Barna, dupa ce.

Dan Barna, mesaj categoric in Parlament: USR nu voteaza motiunea de cenzura

Parlamentarii USR nu vor vota motiunea de cenzura, iar votul va fi unul la vedere, a declarat, luni, presedintele formatiunii, deputatul Dan Barna.

Dan Barna, prima reactie dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Am vorbit cu premierul desemnat. Discutam pasii concreti pentru anticipate

Presedintele USR, Dan Barna, anunta ca i-a transmis deja prim-ministrului desemnat Ludovic Orban ca prioritare raman alegerile anticipate, iar la inceputul saptamanii viitoare cei doi se vor intalni pentru a discuta pasii concreti pe care trebuie sa ii faca.

Dan Barna: USR nu va merge la Cotroceni cu o propunere de premier

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, miercuri, dupa caderea Guvernului Orban, ca formatiunea pe care o conduce nu va merge la Cotroceni cu o propunere de premier.

Orban, replica pentru Barna: Aceste asertiuni propagandistice sunt contrare realitatii (VIDEO)

Ludovic Orban ii da replica lui Dan Barna, dupa ce liderul USR a acuzat PNL ca a facut blat cu PSD pentru ca primarii sa nu fie alesi in doua tururi. Stim ca exista un suport extrem de mare in randul.

Dan Barna: Alianta USR-PLUS este pregatita sa intre la guvernare daca nu se va ajunge la anticipate Conditia, sa fie data OUG privind alegerea primarilor in doua tururi

Alianta USR-PLUS este pregatita sa participe, cu ministri, la o guvernare al carei prim obiectiv sa fie adoptarea unei ordonante de urgenta care sa instituie revenirea la alegerile de primari in doua tururi, dar numai daca majoritatea de sorginte pesedista din parlament va face imposibila organizarea anticipatelor, a anuntat liderul USR, Dan Barna.

Dan Barna: Vom vota impotriva noului Guvern Orban

Liderul USR, Dan Barna, a declarat joi, ca parlamentarii partidului sau vor vota impotriva investirii guvernului Ludovic Orban II, pentru a merge in logica declansarii alegerilor anticipate. Anuntul a fost facut dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca il desemneaza tot pe Ludovic Orban sa formeze un nou guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )