Libnet.ro
UNICEF

11:01

Dan Barna, solicitare catre presedintele Iohannis: Puneti capat acestui targ de parlamentari si de ministri

Antena3 Antena3,
Dan Barna, solicitare catre presedintele Iohannis: Puneti capat acestui targ de parlamentari si de ministri

Presedintele USR, Dan Barna, ii solicita sefului statului sa respinga propunerile de ministri facute de premierul Viorica Dancila si sa puna capat acestui targ de parlamentari si de. continuă pe Antena3

Dan Barna, apel catre Iohannis: Respingeti propunerile premierului Dancila si puneti capat acestui targ de parlamentari si de ministri

Liderul USR, Dan Barna, face apel la presedintele Klaus Iohannis sa respinga propunerile premierului Viorica Dancila ca membrii ALDE Gratiela Gavrilescu, Ion Cupa si Stefan Baisanu sa fie numiti la cele trei ministere ramase fara ministri dupa retragerea ALDE de la guvernare.

Dan Barna, solicitare expresa pentru Klaus Iohannis. Liderul USR, miscare de ULTIM MOMENT dupa propunerile Vioricai Dancila

Dan Barna ii cere, miercuri, lui Klaus Iohannis sa respinga propunerile de ministri facute de Viorica Dancila. intr-o postare pe Facebook, liderul USR cere alegeri anticipate.

Barna, mesaj catre Iohannis: Respingeti propunerile de astazi ale premierului si puneti capat acestui targ de parlamentari si de ministri

Liderul USR, Dan Barna, ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa respinga propunerile de ministri facute de Viorica dancila si sa puna capat acestui targ de parlamentari si de ministri.

De ce nu-l critica Dan Barna pe Klaus Iohannis si pentru cand pastreaza glontul de argint

Romania are fundamental nevoie de un presedinte care sa fie prezent si activ in comunitate nu doar la crize, nu doar la problemele majore, ci sa fie prezent zi de zi, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro Dan Barna, prezidentiabilul aliantei USR-PLUS. Barna sustine insa ca a-l critica pe presedintele Klaus Iohannis pentru ce a gresit sau nu a facut destul in timpul mandatului sau este irelevant si atat de neinteresant pentru cetateni incat n-o sa merg pe directia asta . Chiar si asa, Barna spune ca are in buzunar un glont de argint, chiar si unul de aur, pe care le va folosi in campania electorala.

VIDEO Cum explica Dan Barna contractele cu statul pe care le-a avut cand lucra in domeniul privat: Mi se reproseaza ca am ajutat statul roman sa absoarba fonduri europene

Firma in care era implicat Dan Barna pana ce a intrat in politica a beneficiat in mai multe randuri de contracte cu primarii si consilii judetene din tara pentru consultanta pe proiecte europene, insa toate acele contracte au fost pe fonduri europene, au fost obtinute transparent prin licitatii si controlate atent de autoritati si de catre Comisia Europeana, a explicat Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS la interviurile HotNews. ro. Toate acele contracte in care noi am lucrat au fost verificate de-a fir a par si, repet, ceea ce mie mi se reproseaza este ca am ajutat statul roman sa absoarba fonduri europene. E un repros pe care il primesc cu toata deschiderea, sunt chiar mandru de acest repros, a spus Barna.

Scandal urias in USR! Cosette Chichirau il acuza pe Dan Barna ca a fraudat alegerile interne pentru sefia partidului

Soc in randul militantilor USR, dupa ce alegerea lui Dan Barna ca presedinte al formatiunii este acuzata de catre Cosette Chichirau ca a fost facuta prin frauda. Dan Barna a fost ales printr-un.

Dan Barna: Ne angajam sa declansam alegeri anticipate odata cu alegerile locale din iunie 2020

Dan Barna, presedintele USR, Alianta USR PLUS propune factorilor politici relevanti in acest moment, presedintele Romaniei, PNL, UDMR, Grupul Minoritatilor Nationale, PRO Romania si ALDE: Ne.

DAN BARNA: Pana nu vad votul ALDE la motiune, nu cred ca Tariceanu e in Opozitie

Presedintele USR, Dan Barna, sustine ca ALDE va putea demonstra ca este in Opozitie cu ocazia votului pentru motiunea de cenzura si se intreaba ce inseamna repozitionarea formatiunii lui Calin Popescu-Tariceanu in conditiile in care Teodor Melescanu, inca membru ALDE, conduce Senatul.

DAN BARNA: Postelectoral, cel mai probabil, vom face alianta cu PNL

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa la Ramnicu Valcea, ca o alianta postelectorala ar putea fi facuta, cel mai probabil, cu PNL, in conditiile in care Alianta USR-PLUS nu ar obtine 51% pentru a-si asigura guvernarea.

DAN BARNA: Politica a ajuns sa fie facuta de nemernici

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca neimplicarea oamenilor seriosi in politica a dus la faptul ca, dupa 30 de ani, politica a ajuns sa fie facuta de nemernici.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )