Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dancila a facut noi propuneri pentru interimatul de la Transporturi si Dezvoltare

Adevărul Adevărul,
Dancila a facut noi propuneri pentru interimatul de la Transporturi si Dezvoltare

Premierul Viorica Dancila a transmis astazi presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, propunerile de desemnare a ministrilor interimari pentru portofoliile Transporturilor si Dezvoltarii Regionale, astfel incat sa fie asigurata continuitatea activitatii in cele doua domenii. continuă pe Adevărul

Dancila i-a trimis lui Iohannis propunerile de interimari la Transporturi si Dezvoltare Regionala: Rovana Plumb si Eugen Teodorovici

Premierul Viorica Dancila i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerile de interimari la ministerele Transporturi si Dezvoltare Regionala, Rovana Plumb si Eugen Teodorovici.

Imagini socante suprinse in Timisoara. Fenomenul Zombie a facut noi victime

Noi imagini socante in Timisoara cu trei tineri care au cazut prada drogului extrem de periculos Zombie. in imaginiile surprinse de un trecator se vede cum unul dintre ei este complet paralizat de drog,.

Tudorel Toader propune noi procurori pentru conducerea DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca trei procurori care vor fi propusi pentru functii de conducere in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) vor fi audiati de sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), in 28 ianuarie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )