Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, dupa ce a semnat decretele de numire a procurorilor sefi: Am considerat avizul CSM destul de superficial (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, dupa ce a semnat decretele de numire a procurorilor sefi: Am considerat avizul CSM destul de superficial (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca a decis sa accepte propunerile inaintate de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT, in ciuda a doua avize negative date de. continuă pe B1

Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a sefilor Parchetului General, DNA si DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele pentru numirea sefilor Parchetului General, DNA si DIICOT.

Klaus Iohannis a ignorat avizul CSM si a semnat decretele de numire a noilor procurori sefi

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele de numire pentru procurorii sefi propusi de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. Seful statului a ignorat astfel avizul negativ dat de catre Sectia pentru procurori a CSM pentru Gabriela Scutea si Giorgiana Hosu.

Klaus Iohannis a semnat: Gabriela Scutea este noul procuror general, Crin Bologa va fi seful DNA, Giorgiana Hosu va conduce DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele de numire a noilor sefi de Parchete. Astfel Gabriela Scutea va fi noul procuror general, Crin-Nicu Bologa va conduce Directia Nationala Anticoruptie iCCJ),.

Klaus Iohannis a semnat numirea in functie a noilor sefi ai DNA, DIICOT si Parchetului General. Lista completa

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a luat decizia persoanelor ce vor conduce DNA, DIICOT si Parchetul General. Care sunt decretele semnate de presedinte? Klaus Iohannis a semnat numirea in functie a noilor sefi ai DNA, DIICOT si Parchetului General Presedintele Romaniei a semnat deja decretele la numirea noilor procurori-sefi. Cei trei vor fi: Gabriela Scutea la .

Ludovic Orban, despre noii sefi ai Parchetelor: Si Codruta Kovesi a primit aviz negativ cand a fost propusa(VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a avut o prima reactie, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a noilor sefi de parchete. Astfel, Gabriel Scutea va fi noul procuror general al.

Cum explica Iohannis numirea procurorilor sefi, in ciuda opozitiei CSM: Avizul negativ mi s-a parut superficial. Mi-a facut placere sa-i numesc

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, la Bruxelles, ca a facut numirile pentru procurorii sefi de la parchete, dupa o analiza atenta, tinand cont de ce a scris ministrul Justitiei, dar si de ce a scris CSM. Despre opozitia CSM a precizat ca avizul a fost usor superficial.

Klaus Iohannis, dupa atacurile din Hanau: Romania este solidara cu Germania

Presedinte Klaus Iohannis a reactionat, joi, printr-un mesaj pe Twitter, la atacurilor comise in orasul german Hanau, soldat cu cel putin 11 morti, printre care si atacatorul. Condamn cu fermitate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )