Libnet.ro
UNICEF

12:00

Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate de Viorica Dancila pentru ministrii interimari

Antena3 Antena3,
Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate de Viorica Dancila pentru ministrii interimari

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Anuntul apare la o zi dupa un schimb dur de replici intre Iohannis sI Viorica Dancila pe tema. continuă pe Antena3

VIDEO Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate pentru ministrii interimari

Presedintele Klaus Iohannis de declarat joi ca respinge categoric propunerile inaintate pentru minis.

Klaus Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate pentru ministrii interimari. Actuala criza politica poate duce inclusiv la intarzieri in plata pensiilor si salariilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca respinge propunerile de ministri interimari transmise de premierul Viorica Dancila. intr-o declaratie de presa, de la Palatul Cotroceni, seful statului a subliniat.

Klaus Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate pentru ministri interimari - LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Anuntul apare la o zi dupa un schimb dur de replici intre Iohannis sI Viorica Dancila pe tema.

VIORICA DANCILA: Singura preocupare a candidatului Iohannis este sa critice Guvernul

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca presedintele Klaus Iohannis are o obsesie a blocajelor.

Adrian Nastase, sfaturi pentru Viorica Dancila. Ce trebuie sa faca premierul pentru a obtine o noua majoritate in Parlament

Fostul premier Adrian Nastase vine cu cateva sfaturi pentru Viorica Dancila pentru a putea obtine o noua majoritate in Parlament. In ultima vreme, in perspectiva alegerilor prezidentiale, scena.

Viorica Dancila: Presedintele face un abuz de putere si continua blocarea activitatii Guvernului. Nu a venit cu nicio solutie de deblocare a crizei, ci doar cu declaratii care sa o alimenteze

Premierul Viorica Dancila reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca respinge propunerile de ministri interimari inaintate de sefa Guvernului. intr-o postare pe pagina sa de.

Viorica Dancila, replica dura dupa ce Iohannis a respins ministrii interimari ai PSD

Premierul Viorica Dancila i-a dat joi seara replica presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a anuntat ca respinge categoric propunerile de ministri interimari. Din nefericire, Palatul Cotroceni.

Viorica Dancila, mesaj ferm pentru Klaus Iohannis: Romania are nevoie de un guvern functional

Viorica Dancila a transmis un mesaj ferm pentru Klaus Iohannis caruia ii cere un raspuns pentru propunerile de ministri interimari. Astept din partea presedintelui Iohannis un raspuns privind.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a discuta propunerile de ministri interimari! Ce i-a promis presedintele

UPDATE Premierul Viorica Dancila a oferit detalii despre discutia pe care a avut-o cu presedintele Klaus Iohannis. Am vorbit cu domnul presedinte si mi-a spus ca legat de cele trei propuneri pe.

Convorbire de gradul zerointre Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Convorbire de gradul zerointre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Premierul l-a sunat pe presedinte pentrua-i cere lamuriri in legatura cu propunerile de ministri interimari pentru portofoliile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )