Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis a convocat CSAT: Se discuta bugetul institutiilor cu atributii in domeniul apararii si securitatii nationale

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a convocat CSAT: Se discuta bugetul institutiilor cu atributii in domeniul apararii si securitatii nationale

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se va reuni, marti, la Palatul Cotroceni, pe ordinea de zi aflandu-se propunerile de buget pentru anul 2020 ale institutiilor cu atributii in domeniul apararii tarii si securitatii nationale, a informat Administratia Prezidentiala. continuă pe Antena3

Ultima ora. Iohannis a convocat CSAT. Ce subiecte se discuta

Marti, 17 decembrie, incepand cu ora 11:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, condusa de catre presedintele Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala,.

Klaus Iohannis a convocat marti sedinta CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, maine, Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, pentru a discuta bugetul institutiilor din domeniul apararii si securitatii nationale, la Palatul Cotroceni, potrivit News. ro.

KLAUS IOHANNIS, LA BRUXELLES: Ne indreptam spre un Brexit cu acord

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa, la Bruxelles, dupa Consiliul European, care a avut ca principale teme Green Deal, bugetul multianual si Brexitul.

KLAUS IOHANNIS, LA BRUXELLES: Ne indreptam spre un Brexit cu acord

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa, la Bruxelles, dupa Consiliul European, care a avut ca principale teme Green Deal, bugetul multianual si Brexitul.

KLAUS IOHANNIS Statul roman a intarziat nepermis de mult aflarea adevarului

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Se implinesc astazi 30 de ani de la izbucnirea Revolutiei, de la momentul in care s-a varsat sange in numele libertatii si al democratiei. in acele zile, romanii au strigat in strada cu toata puterea Jos comunismul! --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Revolutia a pus capat acestui lung sir de monstruozitati, insa pretul platit a fost imens pentru ca regimul antiromanesc sa dispara.

Klaus Iohannis a atras toate privirile la summit-ul PPE. Ce s-a intamplat cand s-a asezat langa Angela Merkel

Klaus Iohannis a atras toate privirile la summit-ul PPE, unde le-a facut sa rada in hohote pe Angela Merkel si Ursula von der Leyen. Presedintele Romaniei apare foarte relaxat si plin de voie buna in fotografiile publicate de PPE, alaturi de ceilalti sefi de stat si de guvern din familia popularilor. Klaus Iohannis, vesel si .

VIDEO Moment bizar la Timisoara. Banner de sustinere a lui Bogdan Licu, plantat pe traseul lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni, 16 decembrie, la Timisoara, la o serie de evenimente dedicate marcarii a 30 de ani de la declansarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989. in cursul plimbarii facute de presedintele Iohannis prin centrul orasului a avut loc o scena bizara.

Klaus Iohannis, la Timisoara pentru a marca 30 de ani de la declansarea Revolutiei: Timisoara a incetat sa fie un oras si a devenit un simbol

Presedintele Klaus Iohannis a fost luni, la Timisoara, pentru a marca 30 de ani de la declansarea Revolutiei din Decembrie 1989. in discursul sustinut la Palatul Culturii, Klaus Iohannis a spus ca in urma cu 30 de ani Timisoara a incetat sa mai fie un oras si a devenit un adevarat simbol.

Klaus Iohannis, la 30 de ani de la Revolutie: impotriva poporului nostru, regimul comunist si-a mobilizat in zilele lui decembrie 1989, in chip coplesitor, fortele raului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a amintit, luni, in discursul sustinut la Timisoara, la comemorarea a 30 de ani de la izbucnirea Revolutiei Romane, ca in acele zile, romanii au cazut victime actiunii criminale.

Klaus Iohannis: Am un sentiment de rusine ca la 30 de ani de la Revolutie calaii acelor zile se plimba liberi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara, la Timisoara, ca este coplesit de un adanc sentiment de rusine pentru faptul ca la 30 de ani de la Revolutie, cu cateva exceptii, calaii acelor zile se plimba liberi, .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )