Libnet.ro
UNICEF

15:00

Klaus Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate pentru ministrii interimari. Actuala criza politica poate duce inclusiv la intarzieri in plata pensiilor si salariilor (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate pentru ministrii interimari. Actuala criza politica poate duce inclusiv la intarzieri in plata pensiilor si salariilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca respinge propunerile de ministri interimari transmise de premierul Viorica Dancila. intr-o declaratie de presa, de la Palatul Cotroceni, seful statului a subliniat. continuă pe B1

VIDEO Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate pentru ministrii interimari

Presedintele Klaus Iohannis de declarat joi ca respinge categoric propunerile inaintate pentru minis.

Klaus Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate pentru ministri interimari - LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Anuntul apare la o zi dupa un schimb dur de replici intre Iohannis sI Viorica Dancila pe tema.

Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate de Viorica Dancila pentru ministrii interimari

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Anuntul apare la o zi dupa un schimb dur de replici intre Iohannis sI Viorica Dancila pe tema.

Viorica Dancila, la mana lui Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite pentru a urgenta avizul presedintelui

Viorica Dancila a facut un apel urgent catre presedintele Romaniei. Conflictele dintre Dancila si Iohannis sunt departe de a-si gasi sfarsitul. Ce mesaj aproape disperat i-a transmis premierul lui Klaus Iohannis? Acuzatii extrem de dure din partea premierului catre presedintele Romaniei! Viorica Dancila, la mana lui Iohannis Conflictul vesnic dintre Dancila-Iohannis legat de ministrii este .

KLAUS IOHANNIS: Guvernele PSD au umplut tara de incompetenti in functii

In timp ce foarte multi dintre analisti si politicieni asteptau ca presedintele Klaus Iohannis sa respinga propunerile de interimari facute de premierul Viorica Dancila pentru posturile de ministri lasate libere de demisionarii din ALDE, Iohannis a vorbit despre cazul Caracal, despre nefunctionarea statului, despre functiile publice scoa-se la mezat de liderii PSD si despre guvernarea esuata a social-democratilor.

Klaus Iohannis, declaratii la Cotroceni, de la 18.00. Respinge sau nu presedintele propunerile PSD?

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi, de la ora 18. 00, o declaratie de presa. Seful statului ar trebui sa vina cu un raspuns in ceea ce priveste acceptarea sau nu a ministrilor interimari propusi de PSD.

Viorica Dancila, mesaj ferm pentru Klaus Iohannis: Romania are nevoie de un guvern functional

Viorica Dancila a transmis un mesaj ferm pentru Klaus Iohannis caruia ii cere un raspuns pentru propunerile de ministri interimari. Astept din partea presedintelui Iohannis un raspuns privind.

Convorbire de gradul zerointre Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Convorbire de gradul zerointre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Premierul l-a sunat pe presedinte pentrua-i cere lamuriri in legatura cu propunerile de ministri interimari pentru portofoliile.

Ramona Ioana Bruynseels: Klaus Iohannis este in campanie si se foloseste de evenimentul nefericit din Kabul

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umanistilor la alegerile prezidentiale, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru faptul ca s-a folosit de incidentul cu diplomatul roman mort din Kabul si de cazul Caracal pentru.

Klaus Iohannis, mesaj dur pentru PSD: Asa arata o guvernare esuata

Klaus Iohannis a transmis un mesaj dur pentru cei din Guvern, reprosandu-leca nu si-au asumat responsabilitatea pentru a rezolva lucrurile cu adevarat importante. in continuare, ma refer la un.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )