Libnet.ro
UNICEF

17:01

Klaus Iohannis respinge interimarii propusi de Dancila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis respinge interimarii propusi de Dancila

Guvernul a sesizat CCR cu un conflict de neconstitutionalitate Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, ieri, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, ca respinge in mod categoric propunerile facute de premierul Viorica Dancila pentru ministrii interimari. Domnia sa a explicat ca prim-ministrul are obligatia sa mearga in Parlament pentru a primi un vot de validare a guvernului dupa iesirea ALDE din coalitie. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis respinge interimarii propusi de Dancila

Presedintele Iohannis respinge ministrii interimari propusi de Viorica Dancila, pe care o trimite sa-si legitimeze Guvernul prin votul Parlamentului.

VIDEO Iohannis respinge interimarii propusi de Dancila si o trimite cu ministrii la votul Parlamentului: Avertizez PSD sa puna rapid capat acestei crize politice

Presedintele Iohannis respinge ministrii interimari propusi de premier dupa plecarea ALDE de la guvernare si o trimite pe Viorica Dancila sa-si legitimeze Guvernul prin votul Parlamentului.

Klaus Iohannis, declaratii la Cotroceni, de la 18.00. Respinge sau nu presedintele propunerile PSD?

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi, de la ora 18. 00, o declaratie de presa. Seful statului ar trebui sa vina cu un raspuns in ceea ce priveste acceptarea sau nu a ministrilor interimari propusi de PSD.

Klaus Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate pentru ministrii interimari. Actuala criza politica poate duce inclusiv la intarzieri in plata pensiilor si salariilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca respinge propunerile de ministri interimari transmise de premierul Viorica Dancila. intr-o declaratie de presa, de la Palatul Cotroceni, seful statului a subliniat.

Viorica Dancila, la mana lui Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite pentru a urgenta avizul presedintelui

Viorica Dancila a facut un apel urgent catre presedintele Romaniei. Conflictele dintre Dancila si Iohannis sunt departe de a-si gasi sfarsitul. Ce mesaj aproape disperat i-a transmis premierul lui Klaus Iohannis? Acuzatii extrem de dure din partea premierului catre presedintele Romaniei! Viorica Dancila, la mana lui Iohannis Conflictul vesnic dintre Dancila-Iohannis legat de ministrii este .

Lider ALDE: Miroase de la o posta blatul dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila la prezidentiale

Liderul ALDE Dambovita spune ca strategia lui Klaus Iohannis, prin prisma atacurilor la premierul Dancila, si implicit la Guvern, este de fapt o metoda prin care polarizeaza dezbaterea publica cu lupta.

Viorica Dancila, mesaj ferm pentru Klaus Iohannis: Romania are nevoie de un guvern functional

Viorica Dancila a transmis un mesaj ferm pentru Klaus Iohannis caruia ii cere un raspuns pentru propunerile de ministri interimari. Astept din partea presedintelui Iohannis un raspuns privind.

KLAUS IOHANNIS: Guvernele PSD au umplut tara de incompetenti in functii

In timp ce foarte multi dintre analisti si politicieni asteptau ca presedintele Klaus Iohannis sa respinga propunerile de interimari facute de premierul Viorica Dancila pentru posturile de ministri lasate libere de demisionarii din ALDE, Iohannis a vorbit despre cazul Caracal, despre nefunctionarea statului, despre functiile publice scoa-se la mezat de liderii PSD si despre guvernarea esuata a social-democratilor.

Presedintele Iohannis, dupa decizia Guvernului Dancila privind invatamantul profesional: Guvernarea PSD continua sa faca experimente cu efecte grave asupra educatiei copiilor din Romania

Guvernarea PSD continua sa faca experimente cu efecte grave asupra educatiei copiilor din Romania, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, vineri, printr-un comunicat de presa, ca reactie la decizia Guvernului.

Klaus Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate pentru ministri interimari - LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Anuntul apare la o zi dupa un schimb dur de replici intre Iohannis sI Viorica Dancila pe tema.

ştiri din Politica

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )