Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis: Voi refuza propunerile de ministri

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Voi refuza propunerile de ministri

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca va refuza propunerile pentru Ministerele Dezvoltarii si Transporturilor, respectiv Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. Am semnat ieri decretele. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS: Voi refuza propunerile pentru portofoliile de la Dezvoltare si Transporturi

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Voi intra in competitie pentru un nou mandat de presedinte ----- * ACTUALIZARE - Presedintele: Nu exista un proiect de buget. Asta este o problema grava ----- * ACTUALIZARE - Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar ----- Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca va refuza propunerile inaintate de prim-ministrul, Viorica Dancila, pentru portofoliile de la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor.

Klaus Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii de presa din 2019. Urmareste LIVE declaratiile presedintelui Iata principalele declaratii ale lui Klaus Iohannis: incepem un an cu.

Victor Bostinaru: Klaus Iohannis nici macar nu mimeaza cooperarea in timpul presedintiei UE

Principalul negociator in timpul mandatului romanesc la presedintia UE este Guvernul, declara la RFI europarlamentarul PSD Victor Bostinaru. El il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca refuza cooperarea cu.

Klaus Iohannis, primele declaratii din acest an

Presedintele Klaus Iohannis face primele declaratii de presa din 2019. Declaratiile presedintelui vor fi live, de la ora 12. 00, pe Antena 3 si antena3. ro. Urmareste LIVE declaratiile.

Klaus Iohannis refuza numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii si a lui Mircea Draghici la Transporturi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca va refuza propunerile pentru Ministerele Dezvoltarii si Transporturilor, respectiv Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. Am semnat ieri decretele.

PSD, reactie dura dupa refuzul lui Klaus Iohannis

PSD condamna public decizia lui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de ministri pentru ministerul Dezvoltarii regionale si cel al Transporturilor, actiune prin care incearca blocarea activitatii.

SONDAJ: Sunteti de acord cu suspendarea din functie a lui Klaus Iohannis?

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca refuza numirile in functii ale Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici in Guvern, dar si revocarea din functie a procurorului general al Romaniei, Augustin.

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa, la 12.00

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa, vineri, la ora 12. 00, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Seful PPE, despre presedintele Klaus Iohannis: Va conduce excelent presedintia Consiliului UE. Guvernul Romaniei, ignorat

Presedintele PPE, Joseph Daul, a scris marti, pe contul sau de Twitter, ca presedintele Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia rotativa a Consiliului UE, fara a mentiona insa nimic despre Guvernul Romaniei sau despre premierul.

Seful PPE, despre presedintele Klaus Iohannis: Va conduce excelent presedintia Consiliului UE. Guvernul Romaniei, ignorat

Presedintele PPE, Joseph Daul, a scris marti, pe contul sau de Twitter, ca presedintele Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia rotativa a Consiliului UE, fara a mentiona insa nimic despre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )