Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Tudose, DEZVALUIRI din culisele PSD: Am dovada ca numirile ministrilor din CEx erau aranjate de o saptamana

B1 B1,
Mihai Tudose, DEZVALUIRI din culisele PSD: Am dovada ca numirile ministrilor din CEx erau aranjate de o saptamana

Fostul premier Mihai Tudose sustine ca propunerile pentru portofoliile de la Dezvoltare si Transporturi au fost aranjate de o saptamana si ca are dovezi in acest sens, informeaza. continuă pe B1

Mihai Tudose, dezvaluiri despre un scandal cu Liviu Dragnea: Hai, ma, sa mori tu!

Fostul premier Mihai Tudose a povestit un moment tensionat dintre el si presedintele PSD Liviu Dragnea. Prezent in cadrul unei emisiuni la TVR, fostul sef al Guvernului a dezvaluit ca unul din motivele pentru care.

Mihai Tudose: CEx-ul de astazi al PSD este o butaforie. Cele doua numiri de astazi sunt aranjate de o saptamana

Mihai Tudose, fostul premier, a declarat ca sedinta de marti seara a Comitetului Executiv National al PSD, in care Daniel Suciu a fost propus pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Razvan Cuc pentru Ministerul.

Din culisele cinematografiei.Cum a pacalit regizorul Savel Stiopul autoritatile pentru a-si prezenta Falansterul in versiune necenzurata la Cannes

Beneficiind de complicitatea colaboratorilor sai, care i-au salvat secventele ciopartite de cenzura si cu largul concurs al unui profesor de literatura din Saint-Nazaire, regizorul de origine armeana a reusit sa-si duca filmul in Franta, acolo unde Pierre-Henri Deleau l-a selectionat in sectiunea Quinzaine des Realisateurs, la trei ani dupa ce pelicula avusese premiera in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )