Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mugur Isarescu, Florin Georgescu si Leonard Badea, propunerile PSD pentru conducerea BNR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mugur Isarescu, Florin Georgescu si Leonard Badea, propunerile PSD pentru conducerea BNR

Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi, ca PSD va sustine candidaturile lui Mugur Isarescu, Florin Georgescu si Leonard Badea pentru conducerea Bancii Nationale. continuă pe Ziarul Bursa

PSD ii sustine pentru conducerea BNR pe Mugur Isarescu, Florin Georgescu si Leonard Badea, anunta Dancila

PSD il sustine pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR, pe Florin Georgescu pentru un nou mandat de prim-viceguvernator si pe Leonard Badea, presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), pentru postul de viceguvernator al BNR, a declarat premierul Viorica Dancila, luni, la finalul sedintei coalitiei de guvernare.

Decizie finala: PSD si ALDE il sustin pe Mugur Isarescu la sefia BNR. Miercuri e votul. Senatorii PSD s-au razgandit dupa ce Serban Nicolae a pierdut la Congres

Coalitia PSD-ALDE il va sustine pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat la sefia Bancii Nationale. Decizia a fost luata azi de Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu. Senatorii PSD, s-au opus in prima faza, dar s-au razgandit, dupa ce liderul revoltei, Serban Nicolae, a pierdut clar la Congres in fata Viorica Dancila, sustin surse politice pentru Adevarul. Votul pentru Mugur Isarescu e programat miercuri.

Lovitura de teatru in CEx PSD: Social-democratii au decis sa-l sustina pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat la BNR

Hulit si acuzat in era Liviu Dragnea, Mugur Isarescu se bucura acum de sustinerea Vioricai Dancila. in CEx PSD de vineri, social-democratii au decis sa-l sustina pe Isarescu pentru un nou mandat de.

Viorica Dancila: Mugur Isarescu, propunerea PSD pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a anuntat, luni, ca PSD il sustine pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei.

Mugur Isarescu - propunerea PSD pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a anuntat, astazi, ca PSD il sustine pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei.

Badalau, dupa sedinta CEx a PSD: il vom sustine pe domnul Mugur Isarescu pentru BNR

Ministrul Economiei, Nicolae Badalau, a anuntat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca s-a decis sustinerea lui Mugur Isarescu pentru obtinerea unui nou mandat de guvernator al BNR.

Dancila, atac subtil la Serban Nicolae pe tema instalarii lui Mugur Isarescu la BNR

Presedintele interimar PSD Viorica Dancila a lansat un atac voalat la Serban Nicolae vineri la finalul sedintei CEx a partidului. intrebata daca il sustine pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat ca guvernator BNR, in contextul in care mai multi social-democrati il critica de mai bine de doi ani, Dancila a marturisit ca senatorii PSD au fost convocati miercuri de Serban Nicolae la o intalnire pe acesta tema, fara ca ea da fie anuntata.

Culisele explozive ale numirii lui Mugur Isarescu la BNR pentru un nou mandat

Se decid nume importante pentru a prelua conducerea BNR. PSD si ALDE, dar si partidele din Opozitie au spus ca il voteaza pentru inca un mandat pe Mugur Isarescu. Saptamana trecuta au fost voci nemu.

Marian Oprisan: Mugur Isarescu sa spuna ce stie sa faca pentru Romania ca guvernator al BNR

Presedintele organizatiei PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, vineri, ca Mugur Isarescu ar trebui sa explice mai detaliat ce vrea sa faca in fruntea BNR pentru Romania, adaugand ca social-democratii nu.

Mugur Isarescu, sustinut de PSD pentru sefia BNR

Presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a anuntat, luni, ca PSD il sustine pe Mugur Isare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )