Libnet.ro
UNICEF

21:00

Premierul a transmis presedintelui noile propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul a transmis presedintelui noile propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi

Prim-ministrul Viorica Dancila a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a ministrilor la Dezvoltare Regionala si Transporturi. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: Marti stabilim noile propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi si imediat i le trimit presedintelui

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca decizia privind noile propuneri pentru ministerele Transporturilor si Dezvoltarii va fi luata marti in Comitetul Executiv al PSD si imediat dupa aceea ii va trimite presedintelui Klaus Iohannis noile nominalizari.

Dancila i-a trimis lui Iohannis noile propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi, Daniel Suciu si Razvan Cuc

Premierul Viorica Dancila i-a trimis miercuri presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a ministrilor pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor, respectiv, Daniel Suciu si Razvan Cuc.

PSD cauta noi ministri la Transporturi si Dezvoltare / Propunerile pentru Iohannis ar urma sa fie decise, marti, n sedinta CEx

Conducerea PSD se va intruni marti, in sedinta Comitetului Executiv National, iar principala tema ar urma sa fie nominalizarea a doua noi propuneri pentru portofoliile de la Dezvoltare si Transporturi, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid.

DANCILA, DESPRE NOILE PROPUNERI DE MINISTRI: Vom lua o decizie maine in CEx al PSD

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca decizia pentru noile propuneri de ministri pentru Transporturi si Dezvoltare regionala vor fi luate in coalitie si in Comitetul Executiv al PSD, care va avea loc maine de la ora 17.

Ora 13.00. Declaratii la Palatul Cotroceni despre propunerile PSD pentru Dezvoltare si Transporturi

Purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei va sustine astazi, ora 13:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Declaratiile au loc dupa ce premierul a transmis propunerile de numire a ministrilor pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor.

Dancila a trimis propunerile de numire a ministrilor pentru Dezvoltare si Transporturi: Vrem sa punem capat situatiei de blocaj

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a transmis, miercuri, presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, propunerile de numire a ministrilor pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor, adica Daniel Suciu, respectiv Razvan Cuc.

Sedinta Comitetului Executiv al PSD. Posibile propuneri de ministri pentru Dezvoltare si Transporturi

Update: A inceput sedinta Comitetului Executiv al PSD. Social democratii vor vorbi desprealte doua nominalizari pentru functiile de ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor, dupa retragerea Liei.

Dancila i-a trimis lui Iohannis propunerile de numire a ministrilor pentru Dezvoltare si Transporturi

Premierul Viorica Dancila i-a trimis miercuri presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a ministrilor pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor, respectiv, Daniel Suciu si Razvan.

Tensiuni n PSD din cauza nominalizarilor pentru Transporturi si Dezvoltare. Oprisan catre Dragnea: Nu poti lua decizii singur. Nu esti stapnul partidului

CEx al PSD are loc marti la Parlament, de la ora 17. 00, sedinta in care social-democratii vor decide noile propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi, dupa ce Olguta Vasilescu si Mircea Draghici si-au retras candidatura, in urma refuzurilor repetate ale lui Klaus Iohannis de a ii numi in functii. UPDATE 21:50 Sedinta CEX s-a terminat. Marian Oprisan cere Congres PSD in toamna lui 2019 pentru functia de presedinteUPDATE 20:55 Social-democratii au votat in unanimitate cele doua propuneri pentru portofoliile Transporturi respectiv Dezvoltare Regionala. Astfel, Razvan Cuc - Transporturi si Daniel Suciu-Dezvoltare sunt propunerile pe care Guvernul le va inainta presedintelui Klaus Iohannis. UPDATE 17:50 Marian Oprisan, deranjat de nominalizarea lui Razvan Cuc la Transporturi a cerut in sedinta sa se mearga pe restructurarea Guvernului si validarea ministrilor in Parlament. Nu este normal. Nu poti lua decizii singur. Nu esti stapanul partidului, -ar fi spus Oprisan lui Dragnea in spatele usilor inchise.

Tensiuni n PSD din cauza nominalizarilor pentru Transporturi si Dezvoltare. Oprisan catre Dragnea: Nu poti lua decizii singur. Nu esti stapnul partidului / Mandatul lui Dragnea se termina n 2019, trebuie Congres

CEx al PSD are loc marti la Parlament, de la ora 17. 00, sedinta in care social-democratii vor decide noile propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi, dupa ce Olguta Vasilescu si Mircea Draghici si-au retras candidatura, in urma refuzurilor repetate ale lui Klaus Iohannis de a ii numi in functii. UPDATE 21:50 Sedinta CEX s-a terminat. Marian Oprisan cere Congres PSD in toamna lui 2019 pentru functia de presedinteUPDATE 20:55 Social-democratii au votat aproape in unanimitate un singur vot impotriva - Marian Mina PSD Giurgiu) cele doua propuneri pentru portofoliile Transporturi respectiv Dezvoltare Regionala. Astfel, Razvan Cuc - Transporturi si Daniel Suciu-Dezvoltare sunt propunerile pe care Guvernul le va inainta presedintelui Klaus Iohannis. UPDATE 17:50 Marian Oprisan, deranjat de nominalizarea lui Razvan Cuc la Transporturi a cerut in sedinta sa se mearga pe restructurarea Guvernului si validarea ministrilor in Parlament. Nu este normal. Nu poti lua decizii singur. Nu esti stapanul partidului, -ar fi spus Oprisan lui Dragnea in spatele usilor inchise.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2554 seconds )