Libnet.ro
UNICEF

15:46

Prima reactie din PSD dupa propunerile premierului la Transporturi si Dezvoltare: Iohannis este obligat sa accepte interimatul

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PSD dupa propunerile premierului la Transporturi si Dezvoltare: Iohannis este obligat sa accepte interimatul

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a reactionat dupa ce premierul Viorica Dancila a trimis luni la Cotroceni propunerile de interimari la Transporturi si Dezvoltare - Rovana Plumb si Eugen. continuă pe Antena3

WTA Auckland: Bianca Andreescu, n prima finala din cariera - A trecut si de incomoda Su-Wei Hsieh

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 152 WTA, venita din calificari, va disputa prima finala din cariera in circuitul profesionist, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 28 WTA si cap de serie numarul 3, in semifinalele turneului de la Auckland.

Eclipsa partiala de Soare, n prima duminica din an

Prima duminica din anul 2019 vine cu o eclipsa partiala de Soare, iar pasionatii stiu deja de unde se va vedea cel mai bine evenimentul astronomic, scrie Mediafax citand Space. com.

Oficial: Florentin Matei e jucatorul echipei FCSB. Prima reactie a jucatorului

FCSB anunta ca a semnat un contract cu Florentin Matei, care a evoluat ultima data pentru Al Ittihad Kalba, din Emiratele Arabe Unite.

Ce va face PSD dupa ce presedintele Iohannis a respins nominalizarile Vioricai Dancila pentru doua ministere

Florin Iordache a afirmat, pentru MEDIAFAX, ca Viorica Dancila va anunta luni decizia luata, dupa refuzul lui Klaus Iohannis de a ii numi pe Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, la Dezvoltare, respectiv.

WTA Brisbane: Naomi Osaka, prima nfrngere din 2019: A fost depasita de Lesia Tsurenko

Japoneza Naomi Osaka, locul 5 WTA si cap de serie numarul 2, a ratat calificarea in finala turneului de categorie Premier de la Brisbane, dupa ce a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, de ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 27 WTA.

Ideea care i-a venit unui tanar din Sebes dupa ce a observat ce beau invitatii la nunta sa. Acum are o intreaga afacere si face bani frumosi

Un tanar din Sebes a dezvoltat o afacere dupa propria sa nunta, unde a observat ca invitatii au baut mult sirop de soc adus de el. Ideea afacerii mele, cu sirop de soc, s-a nascut dupa propria mea.

A fost inaugurata cea mai lunga partie din Rarau, dupa zece ani de la inceperea lucrarilor

In aceasta dimineata a fost inaugurata cea mai lunga partie de schi din nordul tarii, dupa zece ani de la inceperea lucrarilor. E vorba despre o partie din Muntii Rarau. A fost un proiect al ministrului El.

Ucraina: Mai multe zboruri au suferit ntrzieri pe aeroportul din Lvov dupa ce un avion a derapat pe pista

Un avion de pasageri al companiei Turkish Airlines a derapat, duminica dimineata, pe pista Aeroportului international Lvov din vestul Ucrainei, insa nimeni nu a fost ranit, dar mai multe zboruri ce trebuiau sa decoleze sau sa aterizeze aici au inregistrat intarzieri semnificative, informeaza postul Euronews, citat de Mediafax.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )