Libnet.ro
UNICEF

16:00

PSD, reactie dura dupa refuzul lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
PSD, reactie dura dupa refuzul lui Klaus Iohannis

PSD condamna public decizia lui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de ministri pentru ministerul Dezvoltarii regionale si cel al Transporturilor, actiune prin care incearca blocarea activitatii. continuă pe Antena3

Bogdan Chireac, analiza dupa mutarile lui Klaus Iohannis: in acest an nu va respecta nicio lege

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declaratiile facute vineri, 4 ianuarie, de catre presedintele Klaus Iohannis. Bogdan Chirieac a comentat, la Romania TV, declaratiile facute vineri de catre.

PSD: Klaus Iohannis a intrat intr-o complicitate de natura penala cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar

PSD reactioneaza extrem de dur dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu va da curs cererii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functia de procuror general a lui Augustin.

Mircea Draghici reactioneaza dupa ce a fost respins de Klaus Iohannis: Am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie

Deputatul PSD Mircea Draghici, refuzat de Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Transporturilor, ii transmite sefului statului ce s-ar fi intamplat daca era numit in Guvern: Am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie!.

MINISTRUL TRIF DESPRE REFUZUL PRESEDINTELUI: I Iohannis saboteaza din nou Romania

Ministrul Turismului, liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca saboteaza din nou Romania, prin refuzul sau de a numi doi ministri.

Primul ministru din Cabinetul Dancila care reactioneaza dupa refuzul lui Iohannis de a numi ministrii la Transporturi si Dezvoltare: si continua misiunea de sabotaj a intereselor Romniei

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, sustine ca, prin refuzul de a-i numi pe Olguta Vasilescu si pe Mircea Draghici la Dezvoltare si la Transporturi, presedintele Klaus Iohannis isi continua misiunea de sabotaj a intereselor Romaniei. El mai spune ca Iohannis ca a fost ales de romani sa apere interesele Romaniei, si nu ale strainilor si trebuie sa inceteze acest joc periculos.

Klaus Iohannis, lovitura DURA pentru Guvern, la inceput de an: Presedintele DENUNTA modificarea DIN PIX in Educatie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis retrimite la Parlment, pentru reexaminare, proiectul de lege privind modificarea Legii Educatiei Nationale. Anuntul a fost facut, joi, de catre consilierul prezidential Ligia.

Klaus Iohannis face declaratii la ora 12.00. Un nou episod din razboiul cu PSD

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni. Seful statului va explica de ce i-a refuzat pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii, sustin surse politice pentru Adevarul.

Codrin Stefanescu, atac la Klaus Iohannis: Blocheaza o natiune intreaga

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind vacantarea celor doua posturi de ministru - cel al Transporturilor si cel al Dezvoltarii.

Victor Bostinaru: Klaus Iohannis nici macar nu mimeaza cooperarea in timpul presedintiei UE

Principalul negociator in timpul mandatului romanesc la presedintia UE este Guvernul, declara la RFI europarlamentarul PSD Victor Bostinaru. El il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca refuza cooperarea cu.

Klaus Iohannis a semnat decretele de vacantare pentru Ministerul Transporturilor si Ministerul Dezvoltarii. Stanescu si Sova nu mai sunt, oficial, ministrii

Klaus Iohannis a semnat joi decretele privind demisia ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova, dupa decizia din 19 decembrie a Curtii Constitutionale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )