Libnet.ro
UNICEF

11:00

TARICEANU DESPRE MODIFICAREA LEGISLATIEI ELECTORALE: Cred ca nu e bine sa facem OUG, mai bine dezbatem

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TARICEANU DESPRE MODIFICAREA LEGISLATIEI ELECTORALE: Cred ca nu e bine sa facem OUG, mai bine dezbatem

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca nu este bine sa fie data ordonanta de urgenta pentru modificarea legislatiei in materie electorala, el subliniind ca propunerile trebuie dezbatute. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu, despre modificarea legilor electorale prin OUG: Cred ca nu e bine. Cred ca e bine sa dezbatem

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca nu este bine sa fie data ordonanta de urgenta pentru modificarea legislatiei in materie electorala, el subliniind ca propunerile trebuie dezbatute, transmite Agerpres.

Modificarea legislatiei electorale. Seful Autoritatii Electorale: Propunem o lege care sa preia votul timp de 3 zile, votul prin corespondenta si simplificarea procedurilor

Proiectul elaborat de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), care va fi dezbatut in Comisia parlamentara speciala pentru legile electorale, propune abrogarea Legii 370 privind alegerea presedintelui si inlocuirea acesteia cu un nou act normativ, care sa preia votul anticipat, timp de trei zile, votul prin corespondenta si simplificarea procedurilor la sectiile de votare din strainatate, a declarat luni presedintele AEP, Constantin Florin Mitulescu-Buica.

Calin Popescu-Tariceanu, despre cazul de la Baia de Arama: Oare ne intoarcem in timp la vremurile cand si maternitatile erau supravegheate de procurori?

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a reactionat in cazul fetitei din Baia de Arama, spunand ca ceea ce s-a intamplat acolo, dincolo de profunzimile cazului, arata ca Romania este.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )