Libnet.ro
UNICEF

08:00

TEODOR MELESCANU: Sunt membru ALDE si doresc sa raman membru al ALDE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TEODOR MELESCANU: Sunt membru ALDE si doresc sa raman membru al ALDE

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu afirma ca este membru ALDE si isi doreste sa ramana in formatiune, mentionand ca a fost relativ surprins neplacut de propunerile privind excluderea acelor parlamentari care ar participa la alegeri pentru functiile din Parlament. continuă pe Ziarul Bursa

Melescanu: Sunt membru ALDE si doresc sa raman membru al ALDE

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu afirma ca este membru ALDE si isi doreste sa ramana in f.

Teodor Melescanu va fi exclus din ALDE daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru sefia Senatului. Tariceanu: incercarile PSD de racolare se inscriu in linia unui razboi impotriva ALDE

Senatorul ALDE Teodor Melescanu va fi exclus din partid daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru postul de presedinte al Senatului. Aceasta, dupa ce conducerea ALDE a decis marti ca va fi exclus din partid orice membru care accepta vreo functie de la PSD. Candidatul ALDE pentru acest post este senatorul Ion Popa.

Teodor Melescanu: Eu doresc consolidarea si succesul ALDE. De aceea am acceptat propunerea de a candida la presedintia Senatului

Senatorul Teodor Melescanu a explicat la Antena 3 de ce a acceptat propunerea de a candida la presedintia Senatului. Eu sunt membru ALDE si doresc sa raman membru ALDE. De peste 15 ani am fost.

Teodor Melescanu va fi exclus din ALDE daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru sefia Senatului.

Senatorul ALDE Teodor Melescanu va fi exclus din partid daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru postul de presedinte al Senatului. Aceasta, dupa ce conducerea ALDE a decis marti ca va fi exclus din partid orice membru care accepta vreo.

Teodor Melescanu, asezat in bancile PSD din Senat, desi este membru ALDE. Daca schimba tabara si formal, grupul lui Tariceanu din Camera superioara este desfiintat

Teodor Melescanu, membru ALDE, dar propus de PSD pentru sefia Senatului, s-a asezat in bancile rezervate social-democratilor din Camera superioara a Parlamentului, in cadrul sedintei de miercuri. in.

Teodor Melescanu: Nimeni nu stie cum s-a ajuns in situatia ca ALDE sa-l sustina pe Mircea Diaconu la prezidentiale

Teodor Melescanu, fostul ministru de Externe, a declarat la un post de televiziune ca nimeni nu stie cum s-a ajuns in situatia ca ALDE sa-i sustina candidatura la alegerile prezidentiale lui Mircea.

Teodor Melescanu, propunere pentru Calin Popescu Tariceanu: Parlamentarii ALDE sunt foarte interesati

Teodor Melescanu a mers marti in plenul Senatului, unde s-a asezat in banca celor din PSD. De altfel, Teodor Melescanua explicat ca ar exista o solutie de compromis, daca si cei din ALDE vor.

Teodor Melescanu a acceptat candidatura propusa de PSD: Voi fi presedinte al Senatului impartial cu toata lumea Ce spune fostul ministru despre ALDE (VIDEO)

Senatorul Teodor Melescanu a declarat marti ca nu intentioneaza sa isi retraga candidatura pentru sefia Senatului, mentionand ca in acest fel ALDE va avea garantia ca va fi tratat corect. Nu, eu am.

Votul pentru sefia Senatului va fi dat marti, 10 septembrie. Teodor Melescanu si Alina Gorghiu, in cursa

Senatorii vor vota succesorul lui Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului in plenul de marti, 10 septembrie, potrivit unei decizii adoptate in Biroul Permanent. in cursa sunt Ion Popa din partea ALDE, Alina Gorghiu din partea PNL si Teodor Melescanu, propus de PSD.

Teodor Melescanu este dispus sa se suspende sase luni din ALDE, dar sa ramana afiliat grupului senatorial

Senatorul Teodor Melescanu a declarat, miercuri, ca o solutie simpla pentru ca grupul parlamentar ALDE de la Senat sa nu se desfiinteze este ca el sa se suspende pentru sase luni din calitatea de parlamentar al.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )