Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ursula von der Leyen isi prezinta planurile pentru presedintia Comisiei Europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ursula von der Leyen isi prezinta planurile pentru presedintia Comisiei Europene

Candidata la presedintia Comisiei Europene CE) Ursula von der Leyen isi detaliaza, intr-o scrisoare adresata parlamentarilor europeni, propunerile cu privire la viitorii ani, relateaza Reuters, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ursula von der Leyen isi va da demisia din functia de ministru german al Apararii indiferent de votul din Parlamentul European

Candidata pentru sefia Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a spus luni ca isi va da demisia din functia de ministru al Apararii indiferent de rezultatul votului de marti din Parlamentul European, relateaza Reuters.

Primele reactii, dupa ce Ursula von der Leyen a primit votul de incredere al PE. Iohannis: Astept cu nerabdare o cooperare stransa Orban: Pentru noi e o victorie

Presedintele Klaus Iohannis a felicitat-o, intr-un mesaj pe Twitter, pe Ursula von der Leyen pentru obtinerea functiei de presedinte al Comisiei Europene, subliniind ca asteapta cu nerabdare o stransa colaborare pentru o Europa mai puternica. Totodata, Ludovic Orban a declarat ca alegerea acesteai in Parlamentul Eruopean este o victorie, precizand ca acum PNL va putea avea o relatie de parteneriat cu aceasta pentru a sustine interesele Romaniei.

Momentul adevarului pentru Ursula von der Leyen in Parlamentul European. Votul pentru sefia Comisiei Europene se anunta dificil

Ursula von der Leyen, care spera sa devina prima femeie la presedintia Comisiei Europene, va fi supusa marti votului eurodeputatilor la Strasbourg, un scrutin cu rezultat incert si la care alesii anti-UE ar putea juca un rol decisiv, relateaza AFP, citata de Agerpres.

VIDEO Premiera in Europa: Eurodeputatii ar putea vota astazi prima femeie la sefia Comisiei Europene. Ursula von der Leyen: Nu poate exista niciun compromis in ceea ce priveste statul de drept

Prima femeie care aspira la postul de presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se afla astazi in fata unui moment decisiv - votul Parlamentului European asupra candidaturii sale. Pentru a reusi sa preia stafeta de la Jean Claude Juncker, Ursula von der Leyen trebuie sa obtina o majoritate absoluta, adica cel putin 374 de voturi.

Von der Leyen isi anunta demisia de la ministerul german al Apararii

Ursula von der Leyen a anuntat luni ca demisioneaza din functia de ministru al Apararii in Guvernul .

Cine este Ursula von der Leyen, noul presedinte al Comisiei Europene

Ursula von der Leyen a fost desemnata marti seara noul sef al Comisiei Europene. Este prima femeie care ocupa functia de presedinte a Comisiei Europene. Ursula von der Leyen este politician german si din.

Cine este Ursula von der Leyen, noul presedinte al Comisiei Europene

Ursula von der Leyen a fost desemnata marti seara noul sef al Comisiei Europene. Este prima femeie care ocupa functia de presedinte a Comisiei Europene. Ursula von der Leyen este politician german si din.

Cine este Ursula von der Leyen, prima femeie care va conduce Comisia Europeana

Apropiata Angelei Merkel, Ursula von der Leyen, aleasa sa preia presedintia Comisiei Europene, a ajuns la Bruxelles cu un bilant controversat la ministerul Apararii, dar cu o imagine de europeana convinsa si poliglota, relateaza AFP. Validata cu 383 de voturi de Parlamentul European, Ursula von der Leyen este prima femeie care va conduce Comisia Europeana.

Tusk: Sunt un fanatic al unitatii UE. Ursula von der Leyen va fi cel mai bun luptator

Presedintele in exercitiu al Consiliului European, Donald Tusk, spune ca o cunoaste pe Ursula von der Leyen de foarte multi ani si ca, odata votata la conducerea Comisiei Europene, va fi cel mai tare luptator pentru unitatea Uniunii Europene.

Parlamentul European ar putea vota astazi prima femeie la sefia Comisiei Europene. Ce a promis Ursula von der Leyen

Parlamentul European voteaza, marti, propunerea Consiliului pentru presedintia Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Pentru a reusi sa preia stafeta de la Jean Claude Juncker, candidata din Germania trebuie sa obtina o majoritate absoluta, adica cel.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )