Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila a luat atitudine si l-a sunat pe Klaus Iohannis. Ce i-a spus premierul sefului statului

B1 B1,
Viorica Dancila a luat atitudine si l-a sunat pe Klaus Iohannis. Ce i-a spus premierul sefului statului

Dupa ce i-a respins oficial propunerile de ministri, Viorica Dancila l-a contactat pe Klaus Iohannis. Premierul l-a sunat, joi, pe presedinte , sustin surse politice pentru stiripesurse. ro. Nu se stie cu. continuă pe B1

Klaus Iohannis, scrisoare de ULTIM MOMENT pentru Viorica Dancila. De ce i-a refuzat presedintele pe Olguta Vasilescu si Ilan Laufer pentru functiile de ministri

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis joi doua scrisori premierului Viorica Dancila in care motiveaza refuzul numirilor Liei Olgutei Vasilescu, a lui Ilan Laufer si a lui Mircea Draghici. in prima.

Viorica Dancila insista si ii propune din nou pe Vasilescu si Draghici la ministerele Dezvoltarii si Transporturilor

Premierul Viorica Dancila i-a transmis din nou joi presedintelui Klaus Iohannis nominalizarile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor: Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului.

Ilan Laufer, replica dura pentru Klaus Iohannis: indeplinesc toate prevederile legale ca safiu membru al Guvernului Romaniei

Ilan Laufer a transmis joi un mesaj, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a trimis motivarea refuzului sau. Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila doua scrisori in care arata motivele pentru.

SONDAJ. V-au convins argumentele lui Klaus Iohannis de a-i respinge pe Vasilescu, Laufer si Draghici?

Klaus Iohannis a trimis doua scrisori premierului Viorica Dancila in care argumenteaza refuzul pentru numirile pe care premierului le-a inaintat Palatului Cotroceni, in vederea ocuparii functiilor vacante din Gu.

Politic show: Cine intra n cursa mpotriva lui Klaus Iohannis; Tudorel Toader l sfideaza pe Dragnea; Eugen Teodorovici acuza firmele straine ca fura bani din buzunarul romnilor

Tariceanu: Doamna prim-ministru este pregatita pentru sicanele presedintelui. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca premierul Viorica Dancila este pregatita sa faca fata sicanelor presedintelui Klaus Iohannis. Valcov, Iordache si fetele cocotate peste noapte la varful puterii. Recentele numiri facute la varful conducerii ANAF si a Agentiei Nationale a Medicamentului par desprinse dintr-o telenovela locala cu patru personaje.

Reactii multiple in PSD dupa scrisorile lui Klaus Iohannis. Cum se apara Lia Vasilescu si ce variante are Guvernul?

Lia Olguta Vasilescu a reactionat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a motivat, in doua scrisori transmise premierului Dancila, refuzul numirii ministrilor la Transporturi si Dezvoltare.

Ceremonia oficiala de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul UE. Klaus Iohannis: Coeziunea este un aspect esential in avansarea proiectului comun european

Update: Primul demnitar care a luat cuvantul a fost presedintele Klaus Iohannis. Uniunea noastra este un proiect peren, capabil sa se remodeleze mereu. Ca parte integranta a acestei comunitati, Romaniei.

VIORICA DANCILA, O NOUA GAFA: Romania a devastat... devansat tari puternice din UE

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa, in prima sedinta de Guvern din 2019. S-a intamplat in timp ce prezenta realizarile economice de anul trecut.

VIORICA DANCILA: Rata de absorbtie a fondurilor, ajunsa la media UE

Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi, ca Romania a ajuns cu rata de absorbtie a fondurilor europene la media UE.

Culise. Cum a ajuns Viorica Dancila sa ceara protectia statului paralel

Viorica Dancila are protectie SPP incepand de luni, au confirmat surse politice pentru Adevarul. Decizia premierului vine la un an dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa renunte la paza si protectie, pe motiv ca seful SPP, generalul Lucian Pahontu, e omul statului paralel. Sursele citate sustin ca razgandirea Vioricai Dancila vine pe fondul agendei incarcate cu intalniri la cel mai inalt nivel, in contextul in care Romania a preluat sefia UE.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )