Libnet.ro
UNICEF

05:45

Adina Florea, obiectivele proiectului de management

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adina Florea, obiectivele proiectului de management

Procurorul Adina Florea de la Parchetul Curtii de Apel Constanta, propusa de ministrul Justitiei pentru postul de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), enumera, printre obiectivele din proiectul de management cu care a candidat pentru aceasta functie, analiza solutiilor de achitare definitiva dispuse de instantele de judecata, precum si a celor de restituire, diminuarea stocului de dosare vechi si cresterea transparentei activitatii desfasurate de DNA, precum si analiza dosarelor in care s-au obtinut mandate de supraveghere tehnica, in ultimii ani, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Adina Florea, procurorul propus la functia de sef DNA: Sunt prea multe abateri de la rigorile statului de drept

Adina Florea, procurorul propus de ministrul Justitiei la functia de sef al DNA, citeaza inproiectul sau de candidatRaportul privind activitatea manageriala de la DNA intocmit de Ministrul Justitiei si subliniaza ca in DNA sunt prea multe abateri de la rigorile statului de drept, chiar la nivel de varf, unde regasim comportamente care s-au indepartat simtitor de la abordarea profesionala, echilibrata, in contrast cu statutul profesiei noastre, iar uneori chiar in conflict cu legea. Adina Florea promite cooperarea loiala intre institutii.

Adina Florea, propusa de Toader pentru sefia DNA

Procurorul Adina Florea este propunerea minstrului Tudorel Toader pentru functia de sef al DNA, a anuntat, joi, Ministerul Justitiei. Adina Florea vine de la Parchetul Curtii de Apel Constanta.

Adina Florea, propusa sefa la DNA: Eu nu stiu ca numele meu sa fi aparut intr-un dosar

Procurorul Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru conducerea Directiei Nationale Anticoruptie, a declarat joi, la un post de televiziune, ca nu stie ca numele ei sa fi aparut in vreun dosar la.

Adina Florea: Nu s-au exercitat niciodata presiuni asupra mea si mi-e greu sa cred ca dupa 28 de ani cineva ar mai putea

Adina Florea, procurorul propus de ministrul Justitiei pentru sefia DNA, spune ca este onorata de propunere si ca este pregatita sa isi desfasoare activitatea profesionala in respectul legii, cu foarte multa buna-credinta si foarte multa maturitate. Nu s-au exercitat niciodata presiuni asupra mea si mi-e greu sa cred ca dupa 28 de ani cineva ar mai putea sa exercite presiuni asupra mea, de vreun fel, afirma ea.

Cine este Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei ca procuror-sef DNA

Adina Florea este procurorul propus de ministrul Justitiei Tudorel Toader la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, in locul Laurei Codruta Kovesi.

Jurnalista Adina Florea, dupa ce procuroarea Adina Florea a fost propusa la sefia DNA: Cine are dosare sa ma sune! Va pup pe coruptie! / Bagati-ma si pe mine putin la puscarie, sa prind un post in Guvern :)

Este un mic festival pe pagina de Facebook a jurnalistei Adina Florea, dupa ce procuroarea Adina Florea a fost propusa de ministrul Tudorel Toader pentru sefia DNA. buna ziua lume! dupa o cariera scurta si.

Cine este Adina Florea, propunerea lui Tudorel Toader pentru functia de procuror-sef al DNA

Adina Florea, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, in prezent delegata la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta, va fi propusa de ministrul Justitiei,.

SONDAJ Ce impact crezi ca ar avea un mandat al procurorului Adina Florea la sefia DNA?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a propus-o pe Adina Florea, procuror la Parchetul Curtii de Apel Constanta, pentru functia de sef al DNA. Ea va prelua aceasta pozitie daca va fi numita de presedintele Klaus Iohannis, dupa avizul consultativ al CSM. Participa la sondajul HotNews. ro: Ce impact crezi ca ar avea un mandat al procurorului Adina Florea la sefia DNA?.

Adina Florea, propunerea lui Toader pentru sefia DNA

Propunerea lui Tudorel Toader pentru functia de procuror-sef DNA este Adina Florea. Adina Floreaeste procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta. Timp de mai multi ani, ea a.

Radu Banciu: Adina Florea e nemultumita de vechimea dosarelor la DNA. Liviu Dragnea ar putea sa-i spuna Dar ce te grabesti chiar asa? Asa se grabea si ailalta si uite unde a ajuns! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca ministrul Justitiei Tudorel Toader a nominalizat-o pe Adina Florea sa ocupe functia de procuror-sef al.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )