Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cine este Gratiela Gavrilescu, propunerea pentru ministrul Mediului

Antena3 Antena3,
Cine este Gratiela Gavrilescu, propunerea pentru ministrul Mediului

Gratiela Gavrilescu, BIOGRAFIE. Gratiela Gavrilescu, propusa ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, are 50 de ani, este la al patrulea mandat de deputat, a fost ministru al Mediului Apelor si Padurilor. continuă pe Antena3

Cine este Paul Stanescu, propunerea pentru ministrul Dezvoltarii

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, ar urma sa preia conducerea interimara a Guvernului, conform celor mai recente informatii. Cine este Paul Stanescu. in varsta de 60 de.

Cine este Mihai Fifor, propunerea pentru ministrul Apararii

Mihai Fifor este cel care s-a ocupat, in calitate de ministru al Economiei, de contractele de inzestrare a Armatei. Fifor a fost seful comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009,.

Cine este Eugen Teodorovici, propunerea pentru ministrul Finantelor Publice: o cariera profesionala exclusiv in cadrul administratiei centrale, urcand pana la functia de ministru de Finante in Guvernul Ponta

Eugen Teodorovici are o cariera de 24 de ani in institutii publice, din care peste jumatate petrecuti in domeniul fondurilor europene. Cariera sa profesionala s-a desfasurat exclusiv in domeniul bugetar, in cadrul administratiei centrale, urcand pana la functia de ministru de Finante in Guvernul Ponta, unde a stat 8 luni si jumatate, fiind inlocuit de Anca Dragu. Teodorovici si-a inceput cariera profesionala ca referent in cadrul Directiei Generale de Management, Marketing, Prognoza si Resurse Umane din Ministerul Transporturilor MT), unde ramane vreme de sase ani. In 1997 devine expert in Directia Generala de Integrare Europeana MT), iar in 1999 se muta pe aceeasi pozitie, in Departamentul pentru Integrare Europeana, unde va fi director din iunie pana in decembrie 1999.

Cine este Bogdan Trif, propunerea pentru Ministerul Turismului

Bogdan Trif este presedintele interimar al filialei PSD Sibiu si propunerea pentru Ministerul Turismului. S-a nascut in 28 aprilie 1977, are 41 de ani si este casatorit. Bogdan Trif ocupa acum.

Cine este Bogdan Trif, propunerea pentru Ministerul Turismului: Seful Garzii Nationale de Mediu; lider PSD Sibiu, ar putea fi primul sibian care ajunge ministru din partea PSD dupa 1990

Bogdan Trif 41 de ani), propunera PSD pentru preluarea portofoliului Turismului in cabinetul condus de Viorica Dancila, in locul lui Mircea Titus Dobre, este seful filialei PSD Sibiu si ar putea ajunge primul ministru al social-democratilor care provine din Sibiu dupa 1990. Trif detine totodata in prezent functia de comisar general al Garzii Nationale de Mediu.

Cine este Viorel Stefan, propunerea pentru un post de viceprim-ministru

Viorel Stefan, BIOGRAFIE. Deputatul PSD Viorel Stefan, propus pentru conducerea Ministerului Finantelor, s-a nascut in 26 iulie 1954, in Mitoc, judetul Botosani, este casatorit, are trei copii si.

Cine este Nicolae Burnete, propunerea pentru Ministerul Cercetarii

Nicolae Burnete, propus de PSD pentru functia de ministru al Cercetarii, este presedintele Senatului Universitatii Tehnice Cluj-Napoca UTCN) si director al Departamentului de Autovehicule Rutiere si Transporturi.

Cine este Danut Andrusca, propunerea pentru Ministerul Economiei: Deputat PSD cu activitate modesta in Parlament, apropiat al baronului PSD de Neamt Ionel Arsene, care a fost acuzat recent de trafic de influenta

Danut Andrusca 49 ani), deputat PSD de Neamt, a fost propus ministru al economiei. Cunoscut ca apropiat al liderului PSD Neamt, Ionel Arsene, acuzat recent de DNA de trafic de influenta, Danut Andrusca a ocupat mai multe functii de conducere, chiar si in acelasi timp, in companii de stat. Se afla la primul sau mandat de deputat, insa activitatea sa in Parlament este foarte modesta. Figureaza cu o singura luare de cuvant, cea in care a depus juramantul de credinta la numirea in functia de deputat. In rest, a fost semnatar al 46 de initiative legislative. Danut Andrusca are o avere insemnata, detinand zece terenuri intravilane si agricole in Neamt, dar si o casa de 386 mp.

Cine este Viorel Ilie, propunerea pentru functia de ministru pentru Relatia cu Parlamentul

Viorel Ilie absolvit Facultatea de Electrotehnica, specializarea Automatizari si Calculatoare, din cadrul Institutului Politehnic 'Gheorghe Asachi' din Iasi 1984-1989) si a efectuat doua.

Cine este Natalia Intotero, propunerea pentru Ministerul Romanilor de Pretutindeni

Nascuta la 14 ianuarie 1976, in municipiul Brad, deputatul Natalia - Elena Intotero a reusit sa castige un al doilea mandat de parlamentar in Camera Deputatilor, ea candidand pe pozitia a.

ştiri din Politica

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )