Libnet.ro
UNICEF

17:01

Cine sunt beneficiarii Ordonantei lui Tudorel Toader: Liviu Dragnea, primul dintre beneficiari. Lista completa

Antena3 Antena3,
Cine sunt beneficiarii Ordonantei lui Tudorel Toader: Liviu Dragnea, primul dintre beneficiari. Lista completa

Guvernul intentioneaza sa adopte Ordonanta propusa de Tudorel Toader, a contestatiei in anulare, imediat dupa votul in Parlament la Legea bugetului, potrivit informatiilor provenite din interiorul. continuă pe Antena3

HALUCINANT! Romanii, indemnizatii de pana la 200.000 EURO. Cine sunt beneficiarii

Una dintre cele mai profitabile vmeserii ale momentului este cea de europarlamentar. Nu e de mirare inghesuiala de pe listele electorale. Doar salariul net in cinci ani de mandat totalizeaza aproape 400. 000 de.

TUDOREL TOADER AMENINTA, SINDICALISTII DIN PENITENCIARE RASPUND Administratia Nationala a Penitenciarelor, in criza acuta de personal

Confruntat cu protestele anuntate de sindicalistii din penitenciare, pentru 7 si 8 februarie, cand la Bucuresti va avea loc reuniunea informala a ministrilor din Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) al Uniunii Europene, ministrul Justitiei, Tudorel Toader i-a amenintat pe angajatii Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) ca va publica salariile pe care acestia le incaseaza lunar.

COSMARUL MINISTRULUI TUDOREL TOADER PRINDE CONTUR Kovesi, favorita la functia de procuror sef al Parchetului European

O vorba din popor spune ce nu te omoara te intareste. Zicala este valabila si in cazul Laurei Codruta Kovesi, fostul procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie, revocata din functie, din ratiuni politice si din interesul infractorilor si al celor care incalca legea, la solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader si a Curtii Constitutionale a Romaniei, de catre presedintele Klaus Iohannis.

TUDOREL TOADER, DESPRE NUMIREA UNUI PROCUROR SEF DIICOT: Am transmis Presedintelui Romaniei trei propuneri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis trei propuneri de numire in functia de procuror sef in cadrul DIICOT.

Presa: Tudorel Toader a avut probleme cu Matematica la Bacalaureat

Actualul Ministru al Justitiei a fost la un pas sa nu treaca de examenul de Bacalaureat. Tudorel Toader a luat la Matematica doar 6.

De unde primeste Tudorel Toader 57.000 pe luna.Contre intre ministrul Justitiei si sindicatele din penitenciare pe tema salarizarii

Angajatii din penitenciare il acuza de ipocrizie pe ministrul Justitiei care a publicat marti o grila de salarizare a acestora ca raspuns la protestele anuntate de acestia. Sindicalistii sustin ca grila de salarizare este inghetata prin Ordonanta de urgenta, si ca ministrul Tudorel Toader incaseaza lunar de la stat echivalentul a 22 de agenti de penitenciare.

Ce spune presa straina despre incercarile lui Tudorel Toader de a bloca o eventuala numire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european

Incercarile ministrului justitiei, Tudorel Toader, de a bloca o eventuala numire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european a fost remarcata inclusiv de presa straina. Publicatia.

Ce spune PRESA STRAINA despre incercarile lui Tudorel Toader de a bloca o eventuala numire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european

Incercarile ministrului justitiei, Tudorel Toader, de a bloca o eventuala numire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european a fost remarcata inclusiv de presa straina. Publicatia.

Surse: Tudorel Toader il transfera prin ordonanta de urgenta pe agentul Romaniei la CEDO. Miza: procesul Codrutei Kovesi

Agentul Romaniei la CEDO va fi transferat de la Ministerul de Externe sub autoritatea ministrului Justitiei. Mutarea, ceruta insistent de Tudorel Toader, se va realiza prin ordonanta de urgenta, imediat dupa adoptarea bugetului de stat, sustin surse politice pentru Adevarul. MAE si-a dat acordul. Decizia vine in contextul in care Guvernul va trebui sa formulze zilele viitoare un punct de vedere referitor la plangerea facuta de Kovesi la CEDO.

Tudorel Toader a publicat salariile angajatilor din penitenciare

Tudorel Toader a publicat marti, pe Facebook, salariile angajatilor din penitenciare, in contextul in care sindicalistii au anuntat ca intentioneaza sa picheteze Ministerul Justitiei pentru ca, potrivit.

ştiri din Politica

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )