Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dragnea vrea comisie parlamentara de ancheta privind SPP, pentru ca ancheta la nivelul Comisiei de aparare din Senat ar fi o gluma

Adevărul Adevărul,
Dragnea vrea comisie parlamentara de ancheta privind SPP, pentru ca ancheta la nivelul Comisiei de aparare din Senat ar fi o gluma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, care in ultima perioada a lansat o serie de atacuri la adresa directorului SPP, Lucian Pahontu, sustine infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind SPP, pentru ca ancheta la nivelul Comisiei de aparare din Senat, propusa de PNL, ar fi o gluma. continuă pe Adevărul

Dragnea: Se impune o comisie parlamentara de ancheta in cazul SPP

Liviu Dragnea crede ca se impune infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta pentru activitatea Serviciului de Paza si Protectie, condus de Lucian Pahontu, pe care seful PSD l-a acuzat in mai multe randuri de imixtiune in activitatea politica.

Se impune o comisie de ancheta privind SPP

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca se impune initierea unei comisii de ancheta privind SPP, precizand totodata ca el va merge la orice comisie va fi chemat.

Dragnea vrea o comisie de ancheta privind activitatea SPP

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca se impune initierea unei comisii de ancheta privind SPP, precizand totodata ca el va merge la orice comisie va fi chemat.

Opozitia vrea comisie de ancheta privind votul impotriva Guvernului Grindeanu

Parlamentul se reuneste miercuri, la ora 12,00, intr-o sedinta de plen comuna, pe ordinea de zi fiin.

Dragnea cere o comisie de ancheta pentru SPP

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca se impune infiintarea unei comisii de ancheta privind Serviciul de Paza si Protectie SPP), intrucat au inceput sa iasa la iveala din.

Dragnea: Se impune o comisie de ancheta cu privire la SPP

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, ca se impune infiintarea unei comisii de ancheta privind Serviciul de Paza si Protectie SPP), intrucat au inceput sa iasa la iveala din ce in ce mai multe informatii.

SURSE: Dragnea vrea sa-l schimbe pe Badalau din functia de presedinte executiv/ Ce alti lideri PSD ar fi luat la ochi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vrea sa-l schimbe pe Niculae Badalau din functia de presedinte executiv, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse din partid. Potrivit acestora, Dragnea nu-i iarta pozitionarea de partea lui Mihai Tudose in timpul conflictului cu fostul premier si scrisoarea deschisa in care a denuntat suspendarea democratiei interne. Badalau este plecat din tara in Statele Unite unde isi petrece vacanta, urmad sa revina la sfarsitul acestei saptamani. Alti lideri importanti ai PSD pe care Dragnea ar intentiona sa-i puna in discutie pentru pozitiile lor ar fi Marian Oprisan si secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

Organizatia Natiunilor Unite a deschis o ancheta privind presupusele atacuri chimice in Siria

Organizatia Natiunilor Unite ONU) a deschis o ancheta privind presupusele atacuri chimice ale regimului sirian impotriva unor localitati controlate de catre rebeli, a anuntat astazi Comisia internationala de ancheta privind Siria, mandatata de catre ONU.

Surse: Dragnea vrea SPP in subordinea lui Carmen Dan. Ce spune legea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a confirmat si el, la finalul saptamanii, ca abandoneaza protectia Serviciului de Protectie si Paza SPP), dupa ce toti ministrii Guvernului Dancila au renuntat la aceasta. Pe aceeasi linie critica a declaratiilor PSD, liderul ALDE a adaugat ca ar trebui luata in considerare mutarea SPP in subordinea Ministerului de Interne. Surse politice Adevarul au confirmat posibilitatea acestei mutari.

Ancheta privind accidentul de munca de la Mina Lupeni a fost finalizata. Conditiile in care au murit cei doi mineri

Ancheta demarata de Inspectoratul Teritorial de Munca Hunedoara dupa moartea minerilor din Mina Lupeni a fost finalizata. Accidentul de munca care a avut loc in octombrie 2017 a fost considerat cel mai mare din.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )