Libnet.ro
UNICEF

22:30

Fiul premierului propus, Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Fiul premierului propus, Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis

Propusa de PSD pentru functia de premier, Viorica Dancila este acum la mana presedintelui Klaus Iohannis. Acelasi Klaus Iohannis despre care fiul premierului propus spunea in urma cu un an, pe. continuă pe Antena3

Fiul premierului propus, Viorica Dancila, intr-un mesaj agramat pentru Klaus Iohannis: Nu esti Presedintele Meu

Propusa de PSD pentru functia de premier, Viorica Dancila este acum la mana presedintelui Klaus Iohannis, acelasi Klaus Iohannis despre care fiul premierului propus spunea in urma cu un an, pe Facebook: Nu esti Presedintele Meu.

Ce i-a scris fiul premierului propus, Viorica Dancila, presedintelui Klaus Iohannis

Propusa de PSD pentru functia de premier, Viorica Dancila este acum la mana presedintelui Klaus Iohannis. Acelasi Klaus Iohannis despre care fiul premierului propus spunea in urma cu un an, pe.

Agramat, dar revoltat! Fiul Vioricai Dancila, mesaj pentru Iohannis: Nu esti Presedintele Meu

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, ceea ce inseamna ca a ajuns la mana presedintelui Klaus Iohannis. Acelasi Iohannis despre care fiul lui Dancila.

AGRAMAT, dar REVOLTAT! Fiul Vioricai Dancila, mesaj pentru Iohannis: Nu esti Presedintele Meu

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, ceea ce inseamna ca a ajuns la mana presedintelui Klaus Iohannis. Acelasi Iohannis despre care fiul lui Dancila.

VIDEO Cum condamna premierul propus Viorica Dancila protestele din 2017 si apara actiunile PSD-ALDE in privinta justitiei

Ca europarlamentar, Viorica Dancila a aparat in Parlamentul European actiunile PSD-ALDE privind justitia, in mai multe cuvantari. In 1 februarie 2017, in Parlamnetul European, Viorica Dancila a anuntat ca in Romania au avut loc proteste violente, cu petarde si pietre aruncate.

Discurs dur in Parlamentul European: Cum condamna premierul propus, Viorica Dancila, in 2017 protestele impotriva OUG 13 (VIDEO)

Premierul propus de PSD, europarlamentarul Viorica Dancila, s-a dovedit, de-a lungul timpului, o aparatoare vehementa a actiunilor social-democratilor, inclusiv in fata alesilor europeni. Un astfel de.

Sondaj: Ce parere ai despre propunerea PSD pentru functia de prim ministru, Viorica Dancila?

Conducerea PSD a decis marti sa o propuna pe Viorica Dancila, europarlamentar, pentru functia de premier. Viorica Dancila este europarlamentar din 2009, fiind membra PSD din 1996, cand a aderat la partid in Teleorman, judet condus multa vreme de Liviu Dragnea. Detalii despre Viorica Dancila - aici. Ce parere ai despre propunerea PSD? Participa in text la sondajul HotNews. ro.

Dezvaluiri din interiorul PSD. Ce au intrebat-o liderii partidului pe Viorica Dancila

Lia Olguta Vasilescu a povestit cum a decurs discutia dintre liderii PSD si Viorica Dancila, propunerea pentru functia de premier. Potrivit Olgutei Vasilescu, in sedinta CExN, Viorica Dancila a spus.

Dragnea cauta sustinere la UDMR! Dragnea: Am fost sa vorbesc cu Kelemen Hunor despre Viorica Dancila

Liviu Dragnea cauta sustinere pentru numirea teleormanencei Viorica Dancila in functia de premier. Seful PSD a mers, deja nu mai este o surprinsa, la UDMR sa discute despre numirea blondei de la.

Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul propus de PSD, Viorica Dancila (surse)

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intrevedere, miercuri seara, cu premierul propus de PSD, Viorica Dancila, potrivit unor surse politice citate de Antena 3. Tot in cursul zilei de marti, inc.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )