Libnet.ro
UNICEF

19:32

Giorgiana Hosu, propusa pentru functia de procuror-sef adjunct al DIICOT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Giorgiana Hosu, propusa pentru functia de procuror-sef adjunct al DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a propus-o pe Elena Giorgiana Hosu pentru functia de procuror-sef adjunct al DIICOT, functie scoasa la concurs alaturi de alte sapte posturi vacante in Parchetul General si DNA. Pentru DNA, Toader nu a facut nicio propunere. continuă pe Ziarul Bursa

Giorgiana Hosu, propusa pentru functia de procuror-sef adjunct al DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a propus-o vineri pe Elena Giorgiana Hosu pentru ocuparea functiei de procuror-sef adjunct al DIICOT.

Giorgiana Hosu, propusa in functia de procuror-sef adjunct a DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a propus-o vineri pe Elena Giorgiana Hosu pentru ocuparea functiei de procuror sef adjunct al DIICOT. De asemenea, Tudorel Toader propune numirea a trei procurori in.

Giorgiana Hosu, propusa de Ministerul Justitiei pentru functia de procuror sef adjunct al DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a propus-o vineri pe Elena Giorgiana Hosu pentru ocuparea functiei de procuror sef adjunct al DIICOT. in ceea ce priveste functia de procuror sef al Sectiei judiciare penale din cadrul DNA, Ministerul Justitiei anunta ca nu se va face o propunere de numire pentru aceasta, relateaza Agerpres.

Magistratul Mirela Stancu, propusa pentru functia de judecator

Magistratul Mirela Stancu de la Tribunalul Bucuresti este propusa de Ministerul Justitiei MJ) pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene, post pentru care au existat saisprezece candidaturi.

Ministerul Justitiei: Mirela Stancu,propunerea pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene

Mirela Stancu a fost propusa de Ministerul Justitiei pentru a ocupa, din partea Romaniei, functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene, informeaza MJ. Ministerul Justitiei a inaintat totodata doua.

Cine este propunerea lui Tudorel Toader pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene

Ministerul Justitiei a anuntat miercuri desemnarea Mirelei Stancu pentru un post din partea Romaniei in cadrul Tribunalului Uniunii Europene, conform Agerpres. De asemenea, Irina Zlatescu si Mircea Criste au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )