Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ce i-a scris fiul premierului propus, Viorica Dancila, presedintelui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Ce i-a scris fiul premierului propus, Viorica Dancila, presedintelui Klaus Iohannis

Propusa de PSD pentru functia de premier, Viorica Dancila este acum la mana presedintelui Klaus Iohannis. Acelasi Klaus Iohannis despre care fiul premierului propus spunea in urma cu un an, pe. continuă pe Antena3

Fiul premierului propus, Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis

Propusa de PSD pentru functia de premier, Viorica Dancila este acum la mana presedintelui Klaus Iohannis. Acelasi Klaus Iohannis despre care fiul premierului propus spunea in urma cu un an, pe.

Fiul premierului propus, Viorica Dancila, intr-un mesaj agramat pentru Klaus Iohannis: Nu esti Presedintele Meu

Propusa de PSD pentru functia de premier, Viorica Dancila este acum la mana presedintelui Klaus Iohannis, acelasi Klaus Iohannis despre care fiul premierului propus spunea in urma cu un an, pe Facebook: Nu esti Presedintele Meu.

Discurs dur in Parlamentul European: Cum condamna premierul propus, Viorica Dancila, in 2017 protestele impotriva OUG 13 (VIDEO)

Premierul propus de PSD, europarlamentarul Viorica Dancila, s-a dovedit, de-a lungul timpului, o aparatoare vehementa a actiunilor social-democratilor, inclusiv in fata alesilor europeni. Un astfel de.

VIDEO Cum condamna premierul propus Viorica Dancila protestele din 2017 si apara actiunile PSD-ALDE in privinta justitiei

Ca europarlamentar, Viorica Dancila a aparat in Parlamentul European actiunile PSD-ALDE privind justitia, in mai multe cuvantari. In 1 februarie 2017, in Parlamnetul European, Viorica Dancila a anuntat ca in Romania au avut loc proteste violente, cu petarde si pietre aruncate.

Comunitatea Coruptia Ucide, despre decizia lui Klaus Iohannis de a o numi ca premier pe Viorica Dancila: Un gest inacceptabil de complicitate cu PSD

Comunitatea Coruptia Ucide critica dur decizia presedintelui Klaus Iohannis de a accepta premierul propus de PSD, Viorica Dancila. Presedintele Iohannis a facut, azi, un gest inacceptabil de complicitate cu PSD prin numirea ca premier a Vioricai Dancila, marioneta lui Liviu Dragnea, se arata pe pagina de Facebook Coruptia Ucide.

UPDATE Comunitatea Coruptia Ucide, despre decizia lui Klaus Iohannis de a o numi ca premier pe Viorica Dancila: Un gest inacceptabil de complicitate cu PSD

Comunitatea Coruptia Ucide critica dur decizia presedintelui Klaus Iohannis de a accepta premierul propus de PSD, Viorica Dancila. Presedintele Iohannis a facut, azi, un gest inacceptabil de complicitate cu PSD prin numirea ca premier a Vioricai Dancila, marioneta lui Liviu Dragnea, se arata pe pagina de Facebook Coruptia Ucide.

Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul propus de PSD, Viorica Dancila (surse)

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intrevedere, miercuri seara, cu premierul propus de PSD, Viorica Dancila, potrivit unor surse politice citate de Antena 3. Tot in cursul zilei de marti, inc.

Surse: Ce i-a spus Iohannis premierului Viorica Dancila, imediat dupa ce a desemnat-o seful Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis s-a intanit miercuri dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, cu Viorica Dancila, propunerea PSD la functia de prim-ministru, potrivit unor surse citate de Antena.

Interviul care a facut-o pe Viorica Dancila celebra la Bruxelles

Propunerea PSD la functia de premier, europarlamentara Viorica Dancila, a ajuns in atentia presei dupa un interviu publicat pe data de 14 iulie de revista Parlamentului European. Publicatia Politico. ro a scris atunci ca eurodeputata PSD a dat un stralucitor exemplu de cum sa refuzi sa raspunzi. Desi i-au fost adresate doar intrebari soft, nu a raspuns la nici una. Intrebata sa-si descrie stilul politic in trei cuvinte, a avut nevoie de 39. Nu a evocat nici o realizare care si-ar putea suprinde cititorii, nici nu a reusit sa numeasca o carte care a inspirat-o, a scris politico. eu, care a precizat ca Dancila n-a fost in stare sa numeasca o persoana care a inspirat-o.

Am prezentat popunerea ca Viorica Dancila sa fie premier; i-am spus presedintelui ca este o doamna neconflictuala

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, astazi, dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, care a durat aproximativ 20 de minute, ca i-a prezentat propunerea ca Viorica Dancila sa fie premier, precum si sustinerea de care aceasta beneficiaza. Dragnea s-a declarat sigur ca Dancila va fi nominalizata pentru postul de premier.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )