Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, dupa ce Guvernul Dancila i-a taiat din buget: Vom organiza Summitul celor Trei Mari pe datorie

Adevărul Adevărul,
Iohannis, dupa ce Guvernul Dancila i-a taiat din buget: Vom organiza Summitul celor Trei Mari pe datorie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca Summitul celor Trei Mari va fi organizat pe datorie, in contextul rectificarii bugetare pentru Administratia Prezidentiala propusa de Guvern. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre cum poate fi inlocuit Guvernul Dancila: Nu-mi imaginez alta cale decat...

Klaus Iohannis a afirmat, vineri seara, dupa sedinta PNL de la Sibiu, ca exclude ca Guvernul Dancila sa fie schimbat pe alte cai decat cele democratice: printr-o motiune de cenzura sau prin alegeri. Cu.

Guvernul Dancila, acuzatii grave la adresa presedintelui Iohannis

Guvernul Romaniei acuza faptul ca neconvocarea de urgenta a CSAT, in vederea rectificarii bugetare, poate periclita veniturile mai multor categorii sociale. Redam mai jos continutul integral al comunicatului.

Klaus Iohannis acuza Guvernul de o mare minciuna: Poate face rectificare pe sanatate, educatie, pensii si fara acordul CSA

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat, vineri, Guvernul de o mare minciuna dupa ce executivul a sustinut ca seful statului pericliteaza veniturile pensionarilor si mamelor sau asistenta medicala prin.

Presedintele Iohannis ataca Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Guvernul minte, el punctand ca Executivul putea sa faca rectificare bugetara in orice domeniu fara niciun aviz de la CSAT, cu exceptia zonei de securitate nationala, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )