Libnet.ro
UNICEF

09:00

Iohannis o respinge iar pe Adina Florea, propusa de Toader la sefia DNA. Cum motiveaza presedintele

B1 B1,
Iohannis o respinge iar pe Adina Florea, propusa de Toader la sefia DNA. Cum motiveaza presedintele

Presedintele Klaus Iohannis o respinge din nou pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader la sefia DNA. Luand act de faptul ca, in continuare, documentatia transmisa nu contine dovada care sa. continuă pe B1

Klaus Iohannis o respinge a doua oara pe Adina Florea, propusa de Tudorel Toader la sefia DNA

Presedintele Iohannis a respins-o miercuri pentru a doua oara pe Adina Florea, propusa de Tudorel Toader la sefia DNA, potrivit unui comunicat transmis de Administratia Prezidentiala. Motivul respingerii este lipsa dovezii de la CNSAS ca Adina Florea.

Iohannis o respinge pe Adina Florea pentru a doua oara la sefia DNA: Nu exista dovada ca Florea nu a colaborat cu Securitatea

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis ministrului Justitiei, Tudorel Toader, o scrisoare in care il anunta ca respinge pentru a doua oara numirea Adinei Florea la sefia DNA.

Toader, intrebat daca Iohannis e obligat sa o numeasca pe Adina Florea la sefia DNA fara a se opune: Eu ma bucur ca intelegeti,

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca procedura de numire a unui nou procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) nu s-a incheiat. Intrebat daca presedintele Klaus Iohannis este obligat sa o numeasca pe Adina Florea in functie fara a.

Iohannis respinge din nou propunerea ministrului Justitiei de numire a Adinei Florea la sefia DNA / Argumentele presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis respinge pentru a doua oara propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de numire a procurorului Adina Florea la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. Motivul invocat de seful statului este ca documentatia nu contine dovada ca Adina Florea nu a colaborat cu Securitatea.

Iohannis o refuza din nou pe Adina Florea la sefia DNA

Klaus Iohannis i-a raspuns lui Tudorel Toader referitor la nominalizarea unui nou procuror-sef la DNA. Presedintele respinge din nou propunerea ministrului Justitiei in persoana Adinei Florea. Stire in.

Membru CNSAS: Acordarea avizului in cazul Adinei Florea, propusa din nou la conducerea DNA, ridica o serie de probleme de legalitate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a propus-o din nou pe Adina Florea la sefia DNA, desi aceasta a fost respinsa de presedintele Klaus Iohannis, care a invocat probleme legate de avizul CNSAS. Acordarea avizului.

Iohannis o refuza din nou pe Adina Florea la DNA

Klaus Iohannis i-a raspuns lui Tudorel Toader referitor la nominalizarea unui nou procuror-sef la DNA. Presedintele respinge din nou propunerea ministrului Justitiei in persoana Adinei Florea. Stire in.

Iohannis respinge din nou numirea Adinei Florea la sefia DNA

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis astazi o scrisoare ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca raspuns la solicitarea de reevaluare a propunerii de numire in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie a Adinei Florea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )