Libnet.ro
UNICEF

23:30

Magistratul Mirela Stancu, propusa pentru functia de judecator

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Magistratul Mirela Stancu, propusa pentru functia de judecator

Magistratul Mirela Stancu de la Tribunalul Bucuresti este propusa de Ministerul Justitiei MJ) pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene, post pentru care au existat saisprezece candidaturi. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Justitiei: Mirela Stancu,propunerea pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene

Mirela Stancu a fost propusa de Ministerul Justitiei pentru a ocupa, din partea Romaniei, functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene, informeaza MJ. Ministerul Justitiei a inaintat totodata doua.

Mirela Stancu, propunerea Ministerului Justitiei pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene

Ministerul Justitiei a propus-o pe Mirela Stancu pentru a ocupa, din partea Romaniei, functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene.

incep interviurile pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene

Primii noua candidati la selectia pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene vor sustine marti interviul la sediul Ministerului Justitiei, potrivit Agerpres.

Propunerea Romniei pentru functia de judecator la Tribunalul UE - Mirela Stancu

Mirela Stancu a fost propusa de Ministerul Justitiei pentru a ocupa, din partea Romaniei, functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene, informeaza MJ, citat de Agerpres.

Ultimii noua candidati la selectia pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene sustin miercuri interviul la sediul Ministerului Justitiei

Ultimii noua candidati la selectia pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene sustin miercuri interviul la sediul Ministerului Justitiei. Potrivit MJ, cei 18 candidati in numele.

Primii candidati pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene sustin interviul la Ministerul Justitiei

Primii noua candidati la selectia pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene vor sustine marti interviul la sediul Ministerului Justitiei. Potrivit MJ, cei 18 candidati in numele.

Cine este propunerea lui Tudorel Toader pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene

Ministerul Justitiei a anuntat miercuri desemnarea Mirelei Stancu pentru un post din partea Romaniei in cadrul Tribunalului Uniunii Europene, conform Agerpres. De asemenea, Irina Zlatescu si Mircea Criste au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )