Libnet.ro
UNICEF

10:45

Oameni noi in politica. Un fost PRM-ist a ajuns in conducerea PLUS. Ciolos a ignorat o scrisoare interna de revolta

Adevărul Adevărul,
Oameni noi in politica. Un fost PRM-ist a ajuns in conducerea PLUS. Ciolos a ignorat o scrisoare interna de revolta

Printre cei 50 de membri care formeaza Consiliul National al PLUS se numara si clujeanul Sandu Babasan, fost membru PRM. Potrivit surselor Adevarul, cu o seara inaintea Congresului, mai multi delegati PLUS din Cluj i-au trimis o scrisoare lui Dacian Ciolos in care i-au cerut sa renunte la Sandu Babasan. Scrisoarea nu a avut niciun efect, Babasan fiind pastrat de Ciolos pe lista propusa pentru Consiliul National si validata ulterior de Congres. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos se lauda cu oameni noi in politica, dar un fost membru de partid a fost ales in conducerea PLUS

Dacian Ciolos a fost ales cu mare fast presedinte al PLUS si a vorbit despre oameni noi in politica, dar si despre nevoia de implicare. Dupa scandalul generat de copiii fostilor securisti care au fost PLUS,.

Dacian Ciolos a fost ales presedinte al PLUS

ACTUALIZARE Dacian Ciolos a fost ales presedinte al PLUS ---- * ACTUALIZARE Dacian Ciolos: Proiectul meu este Romania si stiu ce avem de facut ---- Conventia Nationala a PLUS se va reuni, pentru prima data, astazi, in prezenta a peste o mie de membri ai formatiunii, pentru alegerea lui Dacian Ciolos in functia de presedinte al partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )