Libnet.ro
UNICEF

01:05

Renate Weber critica DUR legea defaimarii propusa de Liviu Dragnea: Minciunile spuse la adresa Romaniei trebuie contracarate intr-un singur fel: cu REALITATEA DE ACASA!

B1 B1,
Renate Weber critica DUR legea defaimarii propusa de Liviu Dragnea: Minciunile spuse la adresa Romaniei trebuie contracarate intr-un singur fel: cu REALITATEA DE ACASA!

Noua idee a liderului PSD, Liviu Dragnea, de a propune o lege a defaimarii, prin care sa fie pedepsiti toti cei care vorbesc tara de rau, este criticata dur de mai multi politicieni. in acest con. continuă pe B1

Institutul National de Statistica publica cifrele reale ale degradarii vietii in Romania, in vreme ce Liviu Dragnea vrea sa acopere realitatea dura cu Legea Defaimarii!

Europarlamentarul PNL, Daniel Buda, a sustinut ca degradarea morala si institutionala a societatii romanesti se doreste a fi ascunsa sub pres prin Legea Defaimarii propusa de Liviu Dragnea. Anuntul public privind adoptarea unei legi care sa vizeze antidefaimarea Romaniei, initiata de catre Liviu Dragnea, acest Erdogan al Romaniei, reprezinta expresia dispretului public fata de realitatile din Romania consemnate, iata, astazi, de catre Institutul National de Statistica. , conform comunicatului de presa remis Redactiei.

CUTREMUR in Parlamentul European dupa ce Dragnea a anuntat ca vrea legea DEFAIMARII: E impotriva celor care critica guvernele CONTROLATE de el

Dupa anuntul presedintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit caruia se are in vedere o lege orientata catre cei care defaimeaza Romania, apar primele reactii virulente din Parlamentul European. Europarlamentarul.

Tariceanu sustine legea defaimarii a lui Dragnea: Declaratiile se fac cu o usurinta nepermisa, interesul national si imaginea Romaniei sunt afectate

Noua idee a liderului PSD, Liviu Dragnea, de a propune o lege a defaimarii, prin care sa fie pedepsiti toti cei care vorbesc tara de rau, a fost criticata dur de mai multi politicieni. in.

Tariceanu, despre legea defaimarii: Responsabilitate nu exista, declaratiile se fac cu o usurinta nepermisa, interesul national si imaginea Romaniei sunt afectate

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti, referitor la declaratiile presedintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivita carora ar trebui o lege a defaimarii, ca responsabilitate nu exista, declaratiile se fac cu o usurinta nepermisa, iar interesul national si imaginea Romaniei sunt afectate, scrie News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )