Libnet.ro
UNICEF

20:17

SURSE: Viorica Dancila ar fi propunerea de sef interimar la PSD a gruparii anti-Dragnea

B1 B1,
SURSE: Viorica Dancila ar fi propunerea de sef interimar la PSD a gruparii anti-Dragnea

Viorica Dancila ar urma sa fie propusa pentru postul de presedinte interimar al partidului, de gruparea anti-Dragnea din PSD, condusa de Paul Stanescu si Niculae Badalau, in caz ca Liviu Dragnea isi va da. continuă pe B1

Discutii cruciale la PSD. Viorica Dancila si Carmen Dan, chemate de Dragnea

Intalniri de gradul zero la sediul PSD, unde se afla Liviu Dragnea. Viorica Dancila, Carmen Dan, Eugen Teodorovici si Tudorel Toader au ajuns la partid. Liviu Dragnea i-a convocat la sediul partidului pe sefii.

Situatie tensionata in PSD: Viorica Dancila si Carmen Dan au ajuns la sediul partidului pentru discutii cu Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila si ministrul Internelor Carmen Dan au ajuns joi dupa-amiaza la sediul PSD din Kiseleff, informeaza Digi 24. La sediul PSD ar fi ajuns si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si.

Viorica Dancila n-a facut nicio gafa la intalnirea cu premierul Slovaciei

Premierul Viorica Dancila a depasit cu bine intalnirea cu premierul Slovaciei, Peter Pellegrini. Abonata la gafe de gramatica si de protocol, Viorica Dancila a reusit sa nu se mai faca de ras.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora pentru cei care obtin venituri din drepturile de proprietate intelectuala: Remediem o scapare din legislatie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, in debutul sedintei saptamanale de Guvern, ca veniturile din drepturi de propietate intelectuala vor fi introduse in categoria sumelor care se iau in considerare la.

Viorica Dancila anunta ajutoare RIZIBILE in scandalul pestei porcine: Cat vor primi de la stat cei care ai ramas fara loc de munca (VIDEO)

In plin scandal generat de incompetenta Guvernului in gestionarea epidemiei de pesta porcina, premierul Viorica Dancila anunta ajutoare pentru romanii care au ramas fara loc de munca din cauza.

Situatia din Romania va fi dezbatuta in Parlamentul European. Viorica Dancila, chemata la Strasbourg

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a anuntat joi ca Parlamentul European va adopta o rezolutie privind situatia din Romania, in timpul celei de-a doua sesiuni plenare de la sfarsitul lunii octombrie. Totodata, eurodeputatul a mai precizat ca intre 1 si 4 octombrie va avea loc si o dezbatere privind contextul politic romanesc, invitata fiind si premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila: Extinderea Parteneriatului Strategic cu SUA, un obiectiv prioritar al Romaniei

Dezvoltarea, aprofundarea si extinderea Parteneriatului Strategic cu SUA reprezinta un obiectiv prioritar al Romaniei, a afirmat joi premierul Viorica Dancila. in contextul marcarii a sapte ani de la.

Premierul olandez Mark Rutte, lovitura pentru Viorica Dancila in cadrul conferintei comune de la Palatul Victoria: Nu suntem de acord pe toate punctele, cum este Schengen

Premierul olandez a contrazis-o pe Viorica Dancila chiar in timpul conferentei de presa comuna sustinuta de cei doi la Palatul Victoria. Dupa ce premierul roman a sustinut ca Romania indeplineste toate.

Viorica Dancila: Am solicitat premierului olandez sprijin

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat, astazi, omologului olandez, Mark Rutte, sprijinul Olandei pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, subliniind ca tara noastra indeplineste criteriile tehnice de accedere si ca aceasta tema nu trebuie legata de problematica Mecanismul de Cooperare si Verificare, informeaza Agerpres.

Viorica Dancila, intalnire cu premierul Olandei

Viorica Dancila si premierul Olandei fac declaratii la Palatul Victoria. Stire in curs .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )