Libnet.ro
UNICEF

19:15

Dancila: Sa nu ne imbrancim in An Centenar! / Protest la reuniunea femeilor din PSD: Marioneta lui Dragnea, analfabeta! Hotii, la puscarie! (VIDEO)

B1 B1,
Dancila: Sa nu ne imbrancim in An Centenar! / Protest la reuniunea femeilor din PSD: Marioneta lui Dragnea, analfabeta! Hotii, la puscarie! (VIDEO)

La Pavilionul Expozitional din Constanta are loc vineri Scoala politica de vara a femeilor din PSD. Mai multi protestatari au venit si ei pentru a le transmiteurari de bine participantilor. Viorica. continuă pe B1

Protest la reuniunea femeilor din PSD din Mamaia

Mai multe persoane s-au adunat, astazi, in fata Pavilionului Expozitional din Mamaia unde are loc reuniunea femeilor din PSD, cu intentia de a protesta in momentul sosirii lui Liviu Dragnea si a Vioricai Dancila. Protestatarii au tricouri pe care scrie Fara penali si mesaje anti PSD, dar si steagul tricolor, transmite News. ro.

Protest la reuniunea femeilor din PSD: Marioneta lui Dragnea, analfabeta! Hotii, la puscarie! (VIDEO)

La Pavilionul Expozitional din Constanta are loc vineri Scoala politica de vara a femeilor din PSD. Mai multi protestatari au venit si ei pentru a le transmiteurari de bine participantilor. Viorica.

Liviu Dragnea vine cu Viorica Dancila la Scoala politica de vara a femeilor din PSD

Femeile din PSD se intalnesc la traditionala Scoala politica de vara a organizatiei. Tema editiei din 30 august-1 septembrie 2018 va fi Centenarul Marii Uniri.

Olguta Vasilescu avertizeaza pensionarii: Sa stie ca vor fi direct afectati daca PSD nu va mai guverna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a prezentat la reuniunea femeilor din PSD, care are loc astazi la Mamaia, proiectul legii pensiilor. Ministrul a avertizat ca pensionarii si bugetarii trebuie sa stie ce ii asteapta daca PSD nu va.

Sa vina Diaspora, ca noi ne pi**m pe ea! Imagini REVOLTATOARE cu Niculae Badalau, unul dintre cei mai importanti baroni din PSD (VIDEO)

Imagini revoltatoare cu unul dintre cei mai importanti baroni din PSD. Un video care il are in prim-plan pe senatorul PSD Niculae Badalau, primind o dedicatie la o petrecere de manele cu versurile sa vina.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2624 seconds )