Libnet.ro
UNICEF

19:32

Dodon: n loc de Marea Adunare a fost organizat un banal protest minoritar, cu lautari si discursuri ofilite. Moldova are viitor, iar unionismul va ramne un vis steril care apartine trecutului

Hotnews Hotnews,
 Dodon: n loc de Marea Adunare a fost organizat un banal protest minoritar, cu lautari si discursuri ofilite. Moldova are viitor, iar unionismul va ramne un vis steril care apartine trecutului

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, afirma ca guvernarea de la Chisinau trebuie sa stie ca este direct responsabila de dezbinarea provocata de unionisti, iar coruptia si saracia sunt cauzele pentru care oamenii adera la un proiect marginal. De asemenea, el spune ca alegerile parlamentare din 2018 vor aduce o conducere statalista pro Moldova, patriotica, social orientata si a numit Marea Adunare Centenara un protest banal al minoritatilor, cu lautari si discursuri ofilite. continuă pe Hotnews

Igor Dodon: n loc de Marea Adunare a fost organizat un banal protest minoritar, cu lautari si discursuri ofilite. Moldova are viitor, iar unionismul va ramne un vis steril care apartine trecutului

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, afirma ca guvernarea de la Chisinau trebuie sa stie ca este direct responsabila de dezbinarea provocata de unionisti, iar coruptia si saracia sunt cauzele pentru care oamenii adera la un proiect marginal. De asemenea, el spune ca alegerile parlamentare din 2018 vor aduce o conducere statalista pro Moldova, patriotica, social orientata si a numit Marea Adunare Centenara un protest banal al minoritatilor, cu lautari si discursuri ofilite.

Maia Sandu anunta ca va veni la Marea Adunare Centenara din 25 martie. Cine sunt ceilalti lideri politici care si-au confirmat prezenta

Presedintele Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, a anuntat ca va veni la Marea Adunare Centenara, eveniment ce va avea loc duminica, 25 martie, in Piata marii Adunari Nationale din Chisinau.

100 000 de basarabeni sunt asteptati duminica la Marea Adunare Centenara de la Chisinau

Peste 100 000 de moldoveni sunt asteptati sa participe duminica la Marea Adunare Centenara. Evenimentul va avea loc la Chisinau si romani din toate colturile lumii se vor strange sa ceara Unirea dintre Romania si Republica Moldova. Va fi cea mai mare manifestatie stradala din istoria Republicii Moldova, dupa cea care a dus la declararea Independentei fata de fosta Uniune Sovietica.

100.000 de basarabeni sunt asteptati duminica la Marea Adunare Centenara de la Chisinau

Peste 100. 000 de moldoveni sunt asteptati sa participe duminica la Marea Adunare Centenara. Evenimentul va avea loc la Chisinau si romani din toate colturile lumii se vor strange sa ceara Unirea dintre Romania si Republica Moldova. Va fi cea mai mare manifestatie stradala din istoria Republicii Moldova, dupa cea care a dus la declararea Independentei fata de fosta Uniune Sovietica.

Basescu, la Marea Adunare Centenara de la Chisinau: Cerem parlamentelor de la Bucuresti si Chisinau ca, in cel mai scurt timp, sa voteze din nou unirea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, la Marea Adunare Centenara de la Chisinau, dedicata implinirii a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania, ca parlamentele de la Bucuresti si Chisinau trebuie sa voteze in cel mai scurt timp unirea.

USR participa duminica la Marea Adunare Centenara de la Chisinau

Presedintele USR, Dan Barna, impreuna cu o delegatie formata din membri ai partidului, va fi prezent duminica la Chisinau, unde va participa la Marea Adunare Centenara, dedicata implinirii celor 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania.

Traian Basescu si Ludovic Orban vor participa la Marea Adunare Centenara de la Chisinau

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu si liderul PNL, Ludovic Orban, sunt in lista policitienilor romani care si-au confirmat prezenta la Marea Adunare Centenara de la Chisinau de duminica, 25 martie.

Igor Dodon: Unionismul a inregistrat azi un esec umilitor. La Chisinau s-a adunat un grup nesemnificativ de profitori

Igor Dodon nu a ramas impresionat de Marea Adunare Centenara de la Chisinau de duminica, 25 martie, care a adunat mii de cetateni in Piata Marii Adunari Nationale. in opinia sefului statului, in loc de Marea Adunare a fost organizat un banal protest minoritar, cu lautari si discursuri ofilite.

Astazi Dumnezeu este ROMAN: Marea Adunare Centenara de la Chisinau (LIVE)

O manifestatie dedicata Unirii Basarabiei cu Romania, in urma cu 100 de ani, pe 27 martie 1918, a fost convocata duminica la Chisinau. Demonstratia, la care si-au anuntat participarea cele peste 130 de.

Astazi Dumnezeu este ROMAN: Marea Adunare Centenara de la Chisinau (VIDEO)

O manifestatie dedicata Unirii Basarabiei cu Romania, in urma cu 100 de ani, pe 27 martie 1918, a fost convocata duminica la Chisinau. Demonstratia, la care si-au anuntat participarea cele peste 130 de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )